Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 12.03.2022 12:55:25

Peter Vilfan ISKRENO o svoji BOLEZNI: Šel sem na pregled krvi, rezultati so bili KATASTROFALNI

Martin Metelko
Legendarni slovenski košarkar v velikem intervjuju posebej za Ekipo SN o številnih temah, med drugim tudi o zahrbtni bolezni, ki jo je premagal.

Definicija sogovornika, ki je brez dlake na jeziku. Ni jih veliko, zato smo tistim redkim za to hvaležni. Ker ničesar ne zamolčijo. On je brez dvoma eden od njih. V debelo uro dolgem pogovoru je s prednostjo domačega igrišča, v tivolskem bifeju pod malo dvorano, z enako vnemo govoril o vsem – kako je preigral zahrbtno bolezen (in vmes prav to z iskrivim nasmehom po športno obesil na velik zvon, kot da bi zadel odločilno trojko pred polnimi tribunami), pa o Luki Dončiću, ki je zanj najboljši na svetu, zaradi blamaže na tekmah s Finsko je skritiziral druge reprezentante, se priklonil projektu Cedevite Olimpije in zmajem tlakoval pot v precej boljše čase. Razkril je tudi, da skoraj vsak dan navdušeno 'visi' v Tivoliju in uživa ob spremljanju Ilirije, ter naposled ugotovil, da je politika, v katero ga je nekega dne zaneslo, saj veste, kdo. In še in še. Svetovni prvak iz Manile, slovenska košarkarska legenda in najboljši košarkarski teve komentator. Peter Vilfan.

"Zgodilo se je nepričakovano, kot se takšne stvari tudi zgodijo. Na lepem sem ugotovil, da sem shujšal za 10 ali 11 kilogramov. Precej dolgo pred tem nisem bil pri zdravniku, takrat pa sem vendarle šel na pregled krvi. Rezultati so bili katastrofalni. V treh dneh so mi predlagali takojšnje zdravljenje," je zgolj delček zares obširnega, odličnega intervjuja s Petrom Vilfanom, ki ga najdete v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, tudi na TRAFIK24.si.

Članki iz rubrike