favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

pr
pr
0 18.02.2022 13:52:38

To je to! Spar Slovenija še naprej zvest sponzor Košarkarske zveze Slovenije

alesfevzer.com
Nadaljuje se eno najdlje trajajočih partnerstev na področju športnega sponzorstva v Sloveniji.

Spar slovensko košarko podpira že 21 let. Podpis nove pogodbe s Košarkarsko zvezo Slovenije je potekal v luči prvega vrhunca domače košarkarske sezone – zaključnega turnirja pokala Spar, ki je na sporedu na Kodeljevem.

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) v leto, ko bo slovenska moška košarkarska reprezentanca branila naslov evropskih prvakov in igrala v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, vstopa s preverjeno podporo tudi izven košarkarskih igrišč. S podjetjem Spar Slovenija, ki slovensko košarko podpira že 21 let, so namreč sklenili novo sponzorsko pogodbo.


Ob podpisu pogodbe je Matej Erjavec, predsednik KZS, povedal: ''Vsakič, ko se februarja zberemo na tem mestu, me prevevajo posebni občutki. Vsi skupaj smo izjemno ponosni, da podjetje SPAR Slovenija s Košarkarsko zvezo Slovenije in s slovenskimi košarkarskimi reprezentancami zvesto sodeluje že vrsto let. Vstopamo namreč že v 22. leto partnerstva in s tem ima SPAR posebno mesto v naši košarki. Ob tej priložnosti se generalnemu direktorju podjetja gospodu Davidu Kovačiču zahvaljujem za nadaljnjo podporo in se veselim številnih skupnih uspešnih zgodb. V letošnjem koledarskem letu slovensko košarko čaka kar nekaj izzivov. Prvi vrhunec je vsekakor zaključni turnir Pokala SPAR.  Prepričan sem, da bomo v teh dneh spremljali dobro klubsko košarko, sam košarkarski praznik pa bo obenem tudi lep uvod v reprezentančno dogajanje, saj nas konec meseca že čaka nadaljevanje kvalifikacij za svetovno prvenstvo.''

Spar Slovenija ostaja zvest podpornik slovenske košarke, letos pa v luči nastopa reprezentance na evropskem prvenstvu načrtujejo na pristen način povezati navijače in reprezentanco ter košarkarsko evforijo ponesti v vsak dom. David Kovačič, generalni direktor Spar Slovenija, je ob podpisu nove pogodbe povedal: "Košarka v Sloveniji povezuje in zbuja zares pozitivna čustva. Zato je bila odločitev o podaljšanju sodelovanja s KZS-jem enostavna izbira. Delimo skupne vrednote in verjamemo v razvoj domače košarke, ki ji vedno stojimo ob strani. Vsi skupaj bomo tudi letos navijali na ves glas ter verjeli v nove zmage. In to je to."

Že 21. leto ime Spar nosi tudi slovensko pokalno tekmovanje, ki te dni dosega letošnji vrhunec. Na Kodeljevem, kjer smo pred 20 leti dobili tudi prvega zmagovalca Pokala Spar, poteka zaključni turnir najboljše četverice klubov. V tem tekmovanju je letos sicer nastopilo kar 48 klubov iz vse Slovenije.

Galerija

Članki iz rubrike