ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

STA
STA
0 30.06.2020 18:26:44

Koper Primorska prejela tekmovalno licenco

m24.si
Košarkarji Kopra Primorske, ki so po odpovedi lige Nova KBM zaradi pandemije novega koronavirusa še vedno aktualni slovenski prvaki, letos februarja pa so postali tudi prvaki pokala Spar, so prejeli tekmovalno licenco za novo sezono. Ta se bo s superpokalom med Koprom Primorsko in Cedevito Olimpijo začela 17. septembra.

Koper Primorska v prvem delu licenciranja ni dobila dovoljenja za nastopanje v naslednji sezoni, saj ni izkazala izpolnitve nekaterih obveznih finančnih kriterijev. Licenco je dobila šele na podlagi dodatnih dokazil, ki jih je v predpisanem roku vložila na pritožbeni senat za licenciranje KZS.

V KK Radenska Creativ postopkov licenciranja niso dokončali, saj so se namerno odločili, da bodo sezono 2020/2021 igrali v 4. SKL. Sobočani so namreč začrtali novo filozofijo s poudarkom na mladih in domačih igralcih, v klubu pa pričakujejo, da se bodo v dveh do treh letih znova vrnili nazaj na vrh tretje lige.Nova sezona pod slovenskimi koši se bo s tekmo superpokala med Koprom Primorsko in Cedevito Olimpijo začela predvidoma na praznik slovenske košarke 17. septembra.

Začetek 1. SKL je predviden za 3. oktobra, ženske, drugoligaši in tretjeligaši naj bi na parket stopili 26. septembra. Prvenstvo v 4. SKL naj bi se začelo 17. oktobra. 29. septembra je predviden uvodni krog pokala Spar, članice pa prve pokalne tekme čakajo 18. novembra.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike