Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 28. septembra

toninn jansa pl Reporter.si

Od Kučanovega sina do Janševega ministranta: ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

gantar Necenzurirano

V imenu korone polnijo ordinacije in žepe ...

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ana jaka Njena.si

Ana in Jaka Hafner nista zaročena: Nategu so vsi ...

STA
STA
0 30.06.2020 18:26:44

Koper Primorska prejela tekmovalno licenco

m24.si
Košarkarji Kopra Primorske, ki so po odpovedi lige Nova KBM zaradi pandemije novega koronavirusa še vedno aktualni slovenski prvaki, letos februarja pa so postali tudi prvaki pokala Spar, so prejeli tekmovalno licenco za novo sezono. Ta se bo s superpokalom med Koprom Primorsko in Cedevito Olimpijo začela 17. septembra.

Koper Primorska v prvem delu licenciranja ni dobila dovoljenja za nastopanje v naslednji sezoni, saj ni izkazala izpolnitve nekaterih obveznih finančnih kriterijev. Licenco je dobila šele na podlagi dodatnih dokazil, ki jih je v predpisanem roku vložila na pritožbeni senat za licenciranje KZS.

V KK Radenska Creativ postopkov licenciranja niso dokončali, saj so se namerno odločili, da bodo sezono 2020/2021 igrali v 4. SKL. Sobočani so namreč začrtali novo filozofijo s poudarkom na mladih in domačih igralcih, v klubu pa pričakujejo, da se bodo v dveh do treh letih znova vrnili nazaj na vrh tretje lige.Nova sezona pod slovenskimi koši se bo s tekmo superpokala med Koprom Primorsko in Cedevito Olimpijo začela predvidoma na praznik slovenske košarke 17. septembra.

Začetek 1. SKL je predviden za 3. oktobra, ženske, drugoligaši in tretjeligaši naj bi na parket stopili 26. septembra. Prvenstvo v 4. SKL naj bi se začelo 17. oktobra. 29. septembra je predviden uvodni krog pokala Spar, članice pa prve pokalne tekme čakajo 18. novembra.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike