horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ku
ku
1 19.08.2019 13:25:08

Kaj za VRAGA?! Daj no, ekipa Piran ... Tako se je iz zgrešene priložnosti Slovencev norčevala FIBA! (video)

Zmagovalec mednarodnega turnirja v ulični košarki oziroma košarki 3 na 3, tretjega po vrsti Ljubljana Challengerja, je srbska ekipa Vrbas, ki je v finalu z 21:11 premagala domačega predstavnika iz Pirana. Oba finalista tega turnirja sta si zagotovila vstopnico za nastop na mastersu v Debrecenu. Tretje mesto je osvojila ekipa Jeddah.

Milan Kovačević, košarkar ekipe Piran, je dejal: "Veseli me, da smo se pred domačimi navijači uspeli uvrstiti v finale. Težko je bilo že v polfinalu, zaostajali smo praktično celotno srečanje, na koncu pa smo le stopili skupaj in se uspeli uvrstiti v finale. Ekipa Vrbas je fizično zelo močna, mi pa smo bili že utrujeni saj so fantje v preteklih dneh odigrali veliko tekem. Kljub temu, je za nas to velik uspeh in veseli smo, da smo ga lahko delili skupaj s slovenskimi navijači in da smo uživali. Ekipa Piran je v treh dneh osvojila naslov državnega prvaka ter vstopnico za masters v Debrecenu, kar je odličen izkupiček. Čestitke ekipi Vrbas in Jeddah za osvojeno tretje mesto ter seveda tudi vsem ostalim ekipam."

A slovenska ekipa je v finalu poskrbela tudi za malce komičen vložek, ki močno odmeva med ljubitelji košarke. V enem od napadov žoga ni in ni hotela skozi obroč, od štirih poskusov so prav vsi končali zunaj koša.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.

Značke: slovenija, piran, 3-na-3

Članki iz rubrike