možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Ana Soklič Njena.si

Ana Soklič javno pohvalila Lino Kudozović

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ku
ku
3 24.06.2019 10:49:02

LUKA DONČIĆ BI MORAL TO NOČ POSTATI NOVINEC LETA! BOLJŠI je od Younga! Poglejte posnetka in se odločite VI! (video)

To noč po slovenskem času bomo pod sezono lige NBA vendarle lahko potegnili črto. Po sijajnem zaključku tekmovanja z zgodovinskim kanadskim zmagoslavjem in nedavnim naborom novih igralcev bo zaključno dejanje kronanje najboljših posameznikov.

Če bi bila prireditev, ki jo bo gostil za glamurja polne prireditve preurejeni hangar na letališču v Santa Monici na zahodnem obrobju Los Angelesa, bližje konca finala ali denimo pred njim (med 25. in 30. majem), bi se bolje povezala z vrhuncem sezone. Toda Luke Dončića to ne moti preveč. Potem ko si je že privoščil počitnice in obiskal domače kraje, je pripravljen na veliki trenutek – na še eno priznanje, ki se kar lepijo nanj. V eni od glavnih šestih kategorij bi moral biti 20-letni Ljubljančan osrednja osebnost, po prvem delu sezone je bilo celo videti, da pravzaprav ne bo imel resne konkurence. A se je zapletlo in kljub dejstvu, da je na stavnicah še vedno prvi favorit, njegova zmaga v kategoriji najboljši novinec ni več samoumevna. Z zelo dobrim drugim delom sezone mu je v tej dirki vseskozi dihal za ovratnik Trae Young, s katerim sta že vse od lanskega nabora močno povezana. Saj veste, Dončića je izbrala Atlanta, Younga Dallas, potem pa sta v menjavi zamenjala delodajalca.
Prireditev, ki se bo začela ob 3. uri po slovenskem času, bo zvezdniško obarvana. Vodil jo bo nekdanji košarkar Shaquille O'Neal – štirikratni prvak lige, najboljši novinec v sezoni 1992/93, MVP v sezoni 1999/2000, ob tem še 15-kratni udeleženec tekme All-Star ... Družbo mu bodo delali filmski zvezdnik Samuel L. Jackson, komedijant Tiffany Haddish in še en nekdanji košarkar Charles Barkley. Nagrade bodo podeljevali zvezdnica ženske košarkarske lige WNBA Candace Parker, supermanekenka Ashley Graham, komika Amanda Seales in Hasan Minhaj, producent Justin Hartley in filmska igralka Issa Rae. Verjamemo, da bodo na oder poklicali tudi Dončića.
Sicer pa - poglejte si vrhunce obeh glavnih kandidatov za naslov ROY (rookie of the year), novinca leta. Prepričani smo, da velika večina košarkarskih strokovnjakov in navdušencev deli naše mnenje, da je za nagrado novica leta samo en kandidat - Luka Dončić.
Ampak, poglejte video posnetka obeh - Luke in Traeja Younga in presodite sami.

Članki iz rubrike