Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne ...

berlocnik podpis sarec pocivalsek vlada sta Reporter.si

Sporni Petrolov posel v Rusiji ali kako ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

ku
ku
0 02.03.2019 16:20:59

Obkrožen z DEKLETI živi SANJSKO! Primož BREZEC v 'pokoju' NEIZMERNO UŽIVA!

Nikola Miljković
Primož Brezec živi razkošno življenje, nekdanji košarkar svoje najdražje rad razvaja.

Košarkar Primož Brezec je dolga leta igral doma in po svetu, celo v prestižni ligi NBA, od ljubiteljev košarke pa se je pred časom poslovil v domači Sežani. Zdaj ima več časa za razvajanje svojih najbližjih – žene Nade in hčerk.

Družina živi razkošno življenje, poroča revija Zvezdepredvsem pa veliko potujejo po svetu. Takoj po koncu kariere je sveži upokojenec, če se tako lahko reče moškemu v najboljših in najbolj ustvarjalnih letih, Primož jih namreč šteje šele 39 (okrogli jubilej bo praznoval v začetku oktobra), zavihal rokave, kljub temu da si je v bogati karieri prislužil zajetno premoženje. 

Trenutno sodeluje z ameriškim podjetjem, odpira pa se mu še kopica novih možnosti. Najprej pa se želi posvetiti svojim najbližjim, ki so zaradi njegove uspešne kariere morali pokazati največ razumevanja. Zato ženi Nadi, ki ga podpira od začetka njegove uspešne športne kariere, rad privošči nepozaben dopust, pri katerem ne varčuje. Kar nekajkrat jo je že odpeljal na rajske Maldive, kajti oba rada uživata v prekrasnih peščenih plažah, prijetno toplem morju in slastnih koktajlih. Velikokrat pa se spominjata počitnic, ko so se skupaj s hčerkama odpravili v Dubaj. Punce je nastanil v prestižnem in dragem hotelu The Ritz-Carlton. Glede na to, da je v Dubaju veliko prestižnih nakupovalnih središč in številnih znamenitosti, so imeli res nepozabne počitnice. Teh so že vajeni, saj imajo še iz časov, ko je Primož igral v ligi NBA, stanovanje na Floridi, kamor se gredo pogret vsako leto sredi zime. Seveda pa ne manjkajo niti na smučiščih.

Članki iz rubrike