damjan damjanovic Odkrito.si

Znan Slovenec po grdi ločitvi tretjič pred oltar

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 27. maja

cristy žmahar Petisvet.si

Spomin na moje bolečine je ... nekaj edinstvenega

invazivne rastline navadna robinija Svet24.si

Zbogom, gozdovi, kot jih poznamo?

plohl Svet24.si

40-letni Igor Plohl po čudežu spet upa

filip pesek nastja kramer Njena.si

Sin Rosvite Pesek z dekletom naredil velik korak

miha b Njena.si

Kaj se mu je zgodilo po oddaji?

ku
ku
0 02.03.2019 16:20:59

Obkrožen z DEKLETI živi SANJSKO! Primož BREZEC v 'pokoju' NEIZMERNO UŽIVA!

Nikola Miljković
Primož Brezec živi razkošno življenje, nekdanji košarkar svoje najdražje rad razvaja.

Košarkar Primož Brezec je dolga leta igral doma in po svetu, celo v prestižni ligi NBA, od ljubiteljev košarke pa se je pred časom poslovil v domači Sežani. Zdaj ima več časa za razvajanje svojih najbližjih – žene Nade in hčerk.

Družina živi razkošno življenje, poroča revija Zvezdepredvsem pa veliko potujejo po svetu. Takoj po koncu kariere je sveži upokojenec, če se tako lahko reče moškemu v najboljših in najbolj ustvarjalnih letih, Primož jih namreč šteje šele 39 (okrogli jubilej bo praznoval v začetku oktobra), zavihal rokave, kljub temu da si je v bogati karieri prislužil zajetno premoženje. 

Trenutno sodeluje z ameriškim podjetjem, odpira pa se mu še kopica novih možnosti. Najprej pa se želi posvetiti svojim najbližjim, ki so zaradi njegove uspešne kariere morali pokazati največ razumevanja. Zato ženi Nadi, ki ga podpira od začetka njegove uspešne športne kariere, rad privošči nepozaben dopust, pri katerem ne varčuje. Kar nekajkrat jo je že odpeljal na rajske Maldive, kajti oba rada uživata v prekrasnih peščenih plažah, prijetno toplem morju in slastnih koktajlih. Velikokrat pa se spominjata počitnic, ko so se skupaj s hčerkama odpravili v Dubaj. Punce je nastanil v prestižnem in dragem hotelu The Ritz-Carlton. Glede na to, da je v Dubaju veliko prestižnih nakupovalnih središč in številnih znamenitosti, so imeli res nepozabne počitnice. Teh so že vajeni, saj imajo še iz časov, ko je Primož igral v ligi NBA, stanovanje na Floridi, kamor se gredo pogret vsako leto sredi zime. Seveda pa ne manjkajo niti na smučiščih.

Članki iz rubrike