ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

rifle vodilna Petisvet.si

Tibetanske vaje pomlajevanja spreminjajo ...

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

taksi, pretep, beograd Svet24.si

VIDEO: Srdit »babji ravs« v beograjskem taksiju

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

Andrej Škufca, Melinda Škufca Njena.si

Andrej Škufca postal očka!

ku
ku
1 11.02.2019 08:31:32

DAL ULTIMATIVNI odgovor, zakaj je Luka Dončić lastnoročno spremenil Dallas v VELIK BIZNIS

vszi
Slovenski čudežni deček se nikakor ni mogel izneveriti tradiciji, da ne bi pred domačimi gledalci pripravil pravega šova.

Pred okoli 100 navijači iz Slovenije, ki so pred kratkim prišli iz Slovenije in potovali kar 27 ur, je Dončić nekaj posebnega pripravil za konec dvoboja s Portlandom.

Mladenič je bil fantastičen in dvoboj zaključil z 28 točkami, 9 skoki, šestimi podajami in eno blokado, kar 13 točk pa je prispeval v zadnji četrtini. Seveda je to bolj kot ne običajen pojav pri Dončiću, ki iz igre meče neverjetnih 11/16, ko ima žogo v rokah za izenačenje ali prehod v vodstvo Dallasa.

Na njegovo vrednost in zvezdniški status pa je nekdanji igralec in zdaj strokovnjak v oddaji NBA Game Time Greg Anthony, je opozorjal takoj po prvih tekmah v Luke v ligi NBA.

"Poslušajte, zavzel sem se zanj že, ko je prišel v ligo NBA. Ampak stvar, ki je pri Dončiću izstopala, je bila ta, da so imeli pri Dallasu pred naborom in izborom Dončića veliko veteranov v ekipi, ki so imeli ogromno uspeha v karieri. Pa so se mu potem vsi dovolili, da sklepa odločitve. Takrat se zaveš, da si poseben."

"Z njegovim trenerjem Carlislom sem govoril in priznal mi je to. Saj so vse to videli vsak dan na treningu v vseh vajah in situacijah. Fant ima neverjeten občutek, kako igrati košarko. Poleg tega ima še gen za dramo in je pri tem konstanten. V ligi NBA obožujejo košarkarje, ki vzamejo te odločilne trenutke za svoje. In on je ta košarkar."

"Dallas je zanj dal izbor v prvem krogu naslednjega nabora ampak dobili so superzvezdnika, s katerim se lahko pohvalijo le redke ekipe. Ob pogledu v prihodnost postane jasno, da je Dallas v odlični situaciji."

Kakšne besede in kakšna napoved za prihodnost, ko bodo okoli Dončića sestavili moštvo, ki se bo skušalo boriti za naslov prvaka v ligi NBA. 

Članki iz rubrike