Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

mamica jozica Svet24.si

FOTO: Jožica po moževi smrti ostala sama z ...

prijaznost Petisvet.si

Pričarajmo danes sebi in drugim dan prijaznosti

toča, Rona-Alpe Svet24.si

VIDEO in FOTO: V silovitem neurju dva mrtva, ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

STA
STA
0 06.01.2019 17:17:53

Sixt Primorsko okrepil ameriški play Henry

Košarkarski klub Sixt Primorska je okrepil svoje vrste. V Kopru bo do konca sezone igral 30-letni ameriški organizator igre Corin Henry.

Henry velja za hitrega in eksplozivnega košarkarja, ki je tudi dober strelec. Na dosedanji športni poti je dodobra prepotoval svet, saj je igral na treh celinah. Po koncu študija je leta 2011 profesionalno kariero začel na Danskem, za tem pa je v Evropi nastopal še v Bolgariji, na Švedskem, v Turčiji in Franciji. Preizkusil se je tudi v Avstraliji in na Novi Zelandiji, pred prihodom v Slovenijo pa je nastopal v Urugvaju.

"Iskali smo dodano vrednost za našo ekipo. Kar nekaj časa smo pregledovali tržišče košarkarjev in na koncu prišli do Corina Henrya. Njegove osebnostne in igralske kakovosti so zadovoljile naša pričakovanja. Prepričani smo, da nam bo pomagal do zastavljenih ciljev," pravi trener Jurica Golemac.

Sixt Primorska je letos najuspešnejši slovenski klub. Vodi tako v državnem prvenstvu oziroma ligi Nova KBM kot v drugi ligi Aba. V tej sezoni je odigrala sedemindvajset tekem in izgubila le štiri.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike