jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

STA
STA
0 06.01.2019 17:17:53

Sixt Primorsko okrepil ameriški play Henry

Košarkarski klub Sixt Primorska je okrepil svoje vrste. V Kopru bo do konca sezone igral 30-letni ameriški organizator igre Corin Henry.

Henry velja za hitrega in eksplozivnega košarkarja, ki je tudi dober strelec. Na dosedanji športni poti je dodobra prepotoval svet, saj je igral na treh celinah. Po koncu študija je leta 2011 profesionalno kariero začel na Danskem, za tem pa je v Evropi nastopal še v Bolgariji, na Švedskem, v Turčiji in Franciji. Preizkusil se je tudi v Avstraliji in na Novi Zelandiji, pred prihodom v Slovenijo pa je nastopal v Urugvaju.

"Iskali smo dodano vrednost za našo ekipo. Kar nekaj časa smo pregledovali tržišče košarkarjev in na koncu prišli do Corina Henrya. Njegove osebnostne in igralske kakovosti so zadovoljile naša pričakovanja. Prepričani smo, da nam bo pomagal do zastavljenih ciljev," pravi trener Jurica Golemac.

Sixt Primorska je letos najuspešnejši slovenski klub. Vodi tako v državnem prvenstvu oziroma ligi Nova KBM kot v drugi ligi Aba. V tej sezoni je odigrala sedemindvajset tekem in izgubila le štiri.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike