osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

STA
STA
0 01.01.2019 16:00:17

Subotič novi trener Šenčurja

m24.si
Potem ko se je edini gorenjski prvoligaš KK Šenčur Gorenjska gradbena družba razšel z Radetom Mijanovićem, bo njegovo mesto zavzel 37-letni Konstantin Subotič.

Rojeni Postonjčan, ki že več let živi v Ankaranu, je kljub trenerski mladosti sila izkušen trener. Prve resne trenerske korake je naredil v Sežani (Kraški Zidar), kjer je bil pomočnik Predragu Miloviću. Po dekliški sezoni v Postojni je Subotič deloval v Kopru, kjer je v drugi polovici tretje sezone pridobil nove izkušnje kot glavni trener. Leta 2009 je prestopil na južni del slovenske obale in začel ustvarjati v KK Portorož. V štirih letih se je članska ekipa prebila v 1. ligo in tam ostala štiri sezone.

V zadnjem obdobju je Subotič vodil še vedno neporaženo Postojno v 3. ligi, hkrati pa bdel nad dobro generacijo starejših pionirjev in kadetov. Vodstvo Šenčurja je vzpostavilo kontakt po odhodu Mijanovića, in kot pravi Subotič, so se dogovorili zelo hitro: "Dobil sem klic iz Šenčurja. Predstavili so mi pogled na trenutno situacijo in hitro smo našli skupni jezik. Najbolj pomembna je ekipa, klub je seveda nad vsemi. Vsi smo na isti strani in zavedati se moramo, da je pot do novih zmag možna le s skupnim sodelovanjem. Seveda nas čaka zahtevna naloga, a Šenčur ima dovolj kakovosti, le pokazati jo moramo na terenu."

Konstantin Subotič bo člansko ekipo Šenčurja GGD vodil do konca sezone 2018/19.

Značke: košarka, slovenija

Članki iz rubrike