Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 29.12.2017 12:58:31

Bizjak novi direktor velenjskih rokometašev, Avanzo se vrača v košarko

Grega Wernig
Slovenski rokometni podprvaki Gorenje Velenje so za novega direktorja imenovali 30-letnega domačina Roka Bizjaka. Dosedanji direktor kluba Matej Avanzo se po dobrih dveh letih vrača nazaj v košarkarske vode in bo delo nadaljeval pri Sixtu Primorski.

Avanzo se je velenjskemu rokometnemu klubu pridružil oktobra 2015. Skupaj z ožjo ekipo vodstva kluba se je uspešno lotil finančne sanacije kluba, ob tem je bdel nad razvojem dolgoročne vizije kluba, da ta postane eden najboljših slovenskih rokometnih centrov za razvoj mladih rokometašev, ter poskrbel za večjo marketinško prepoznavnost kluba

S klubom je imel Avanzo sklenjeno sodelovanje do konca te sezone, a se je z generalnim sponzorjem kluba ter klubskim vodstvom dogovoril, da se od Velenja poslovi predčasno in januarja 2018 delo nadaljuje v košarkarskem klubu Sixt Primorska.



Bizjak je v klubu od jeseni 2015 opravljal naloge sodelavca za finance in marketing. Velenjčan je v mladosti treniral tenis in kot eden najbolj nadarjenih Slovencev odšel na študij v ZDA. V Južni Karolini je na univerzi Clemson diplomiral iz finančnega managementa.

Z zamenjavo v vodstvu kluba se dolgoročna strategija kluba ne bo spremenila. Ta bo še naprej deloval v smeri, da postane vodilni slovenski center za razvoj mladih rokometašev, so še sporočili iz velenjskega kluba. Ob tem bo klub še naprej vztrajal tudi pri finančni sanaciji, ki bo končana leta 2022.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike