stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 15.09.2015 16:57:34

Rogaška razpisuje prosto delovno mesto ...

Saj ni res, pa je! Košarkarski klub Rogaška na trdu dela kar preko razpisa išče igralca.

Da bi športni klubi igralce novačili kar z objavo razpisa na spletni strani Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, je sila redek pojav. Pa se vendarle tudi to zgodi, bolj nenavadno je to, da se je za takšno potezo odločil klub, ki je v prejšnji sezoni zaigral v finalu državnega prvenstva.

Presenetljive finaliste iz Rogaške Slatine bo tudi v novi sezoni vodil Damjan Novaković, ki je po velikem uspehu in pred začetkom priprav za novo sezono dejal: "To je začetek. Začetek nečesa, kar menim, da lahko prinese veliko zadovoljstva vsem v Rogaški Slatini."

Potem so v klubu zavihali rokave in kadrovali. V svoje vrste so celo zvabili izjemno nadarjenega Matica Rebca, pa Miho Fona, pod košem jim bo pomagal Američan Cory Remekun, ki je igral tudi v Nemčiji, nazadnje pa v Širokem.


Kakšno pomoč lahko pričakujejo od prijavljenih kandidatov preko razpisa, si lahko vsak razlaga za sebe. Predpisan pogoj je višina med 200 in 210 centimetrov, kar kaže na to, da v Rogaški Slatini iščejo krilnega centra oziroma centra. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo, zaposlitev obljubljajo do 15. 9. 2015, kar je nenavadno, saj sezona traja kvečjemu do junija, v rubriko delovni čas pa so zapisali '24 ur na teden', kar ustreza dvem treningom na dan in igranju dveh tekem na teden.

Kandidati naj pokličejo za razgovor, so še zapisali in dodali, da imajo posebno namero  zaposliti delavca zunaj EU, torej tujca iz tako imenovanih tretjih držav.

Prijava je mogoča do 18. septembra.

Pa verjemi, če lahko ...

Članki iz rubrike