Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
25.10.2024 04:34:51
Deli članek:

Naveza Dončić - Thompson že 'straši' tekmece, kar je naredil Luka, pove vse (video)

Profimedia

Luka Dončić in Klay Thompson sta dvorano American Airlines Center v Dallasu dvignila na noge s to potezo.

Še preden sta sploh stopila skupaj na parket, so iz Dallasa prihajale novice o tem, kako zelo dobro sta se Luka Dončić in novi zvezdniški soigralec Klay Thompson ujela na treningih. Kako zelo dobro pilita svojo igro, se prilagajata, se iščeta na parketu. A nekaj so treningi, drugo pa seveda tekme.

Zato je bilo pričakovanje obračuna s San Antoniom toliko večje tudi zato, da bi videli, ali ta naveza Dončić - Thompson res deluje, ali lahko pričakujemo pravo eksplozijo na parketu in ali bo 'strašila' tekmece še preden se bodo tekme sploh začele. Zelo hitro je postalo jasno, da je bilo vse skupaj res in da je Dončić dobil še enega soigralca, ki bo dodana vrednost na parketu in da so lahko navijači Dallasa upravičeno vznemirjeni. Nasprotniki pa malo manj.

Vrhunec njunega sodelovanja ob zmagi Dallasa s 120:109 je bila akcija, ko je Dončić izjemno podal do Thompsona, ki je stal sam na črti za trojko. In Luka mu je največje možno zaupanje izkazal s tem, da je dvignil roke in stekel v obrambo, še preden je Thompson sploh vrgel za tri. Preprosto vedel je, da bo zadel. In imel je prav.