Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.10.2024 22:11:00
Deli članek:

Luka na pripravah na prav posebni lokaciji - kaj hudiča ima na glavi in glejte, kdo je z njim! (foto)

foto: dallashoopsjournal.com

Košarkarji Dallas Mavericksov so prispeli na priprave v Las Vegas.

Potem ko so lani priprave na novo sezono vključevale gostovanji v Abu Dabiju in Madridu, bodo Mavericksi letos preživeli več dni v Las Vegasu in trenirali v dvorani tamkajšnje univerze. Prvič so jo obiskali danes, pri čemer je Luka Dončić ponovno navdušil z odličnim razpoloženjem in nasmejal vse prisotne z zelo čudnim okrasjem na glavi - kaj točno in kako točno si je tja pripel, se ni uspel odločiti nobeden od novinarskih in ostalih opazovalcev. 

No, so pa vsi prepoznali še enega Dončića, in sicer je z Luko v Las Vegasu tudi njegov oče Saša, tudi direktor reprezentance pri Košarkarski zvezi Slovenije, ki ima odlične odnose s trenerskim štabom in vodstvom Mavericksov ter z njimi tudi sodeluje na več ravneh. Kot vemo, tudi pri deljenju članov strokovnega štaba in pri morebitnem kadrovskem novačenju košarkarjev (konkretno Daniela Gafforda) za slovensko reprezentančno prihodnost. 

Sicer pa je Luka ameriškim novinarjem navdušeno govoril o kampu, ki čaka njegovo ekipo. "Moram priznati, da sem nekako pričakoval, da bomo priprave opravili v Vegasu. Zaradi lastništva kluba, jasno. V tem mestu sem doslej preživel zelo malo časa in zanimivo ga bo malce bolj spoznati. Predvsem pa bomo kakovostno trenirali in se dodatno povezali kot ekipa - skupaj bomo preživeli veliko časa, se družili, večerjali, torej povsem drugače kot v Dallasu, kjer imamo vsak svoj dom in družino," je dejal.  

foto: dallashoopsjournal.com