Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
14.08.2024 07:32:34
Deli članek:

Kakšna gesta! Kar je za mladega slovenskega navijača naredil Luka Dončić, je izjemno (foto)

Profimedia

Luka Dončić je osrečil mladega navijača.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se v teh dneh intenzivno pripravlja na  začetek nove sezone pod budnim očesom kondicijskega trenerja Anžeta Mačka, konec meseca pa bo zaigral na poslovilni tekmi Gorana Dragića v Stožicah. 

Je pa 25-letni Ljubljančan poskrbel tudi za veliko veselje mladega navijača z imenom Arda, ki v URI Soča pridno opravlja delovno terapijo, prav Dončić pa je njegov vzornik pri doseganju vedno novih ciljev. Zvezdnik lige NBA mu je za dodatno motivacijo poslal prav poseben paket s podpisano majico, napisal mu je posebno sporočilo in še marsikaj drugega. 

"Našega pacienta Ardo je včeraj po delovni terapiji čakalo res veliko presenečenje: paket, ki mu ga je poslal sam Luka Dončić. V njem pa podpisana majica, osebno sporočilo od Luke in še marsikaj. Veselje je bilo neskončno. Arda je povedal, da sta si s terapevtko Lauro cilj, da svoj napredek pokaže Luki Dončiću, zastavila že pred 4 leti. Marsikatero prepreko sta morala preseči in danes je ves trud nagrajen. Cilj v delovni terapiji je bilo učenje novih veščin in spretnosti (oblačenje/slačenje majice, metanje žoge na koš, transfer iz različnih površin, rezanje hrane z nožem in vilico itd). Njegova največja motivacija je Luka Dončić, npr. ker si mora Luka sleči majico in obleči dres, potem tudi Arda to trenira in je motiviran. Način, da si otrok sam (ob podpori rehabilitacijskega tima) zastavi cilj, je dokazano najbolj učinkovita metoda doseganja rezultatov," so zapisali pri URI Soča. 

Facebook URI Soča