callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

ku
ku
1 27.05.2024 17:19:12

Fantastični prizori v Dallasu! V glavnih vlogah pa - Luka Dončić in njegov oče Saša! (video)

Profimedia
Saša Dončić je v živo spremljal novo izjemno predstavo svojega sina, slovenskega košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića.

Nekdanji odlični košarkar, danes pa športni direktor KZS Saša Dončić, je odpotoval v Dallas, da bi si v živo pogledal (verjamemo, da bo temu tako) zaključek finalne serije zahodne konference in iz prve vrste pospremil svojega sina, Luko Dončića v veliki finale lige NBA. Oče Dončić je bil ponoči zagotovo znova zelo ponosen na predstavo svojega prvorojenca, ki je na tretji tekmi finala zahoda Minnesoti nasul 33 točk in dodal še sedem skokov ter pet asistenc ob zmagi Dallasa s 116:107. 

Ko je Luka malce pred koncem tekme, ko je bil obračun že odločen v korist Mavericksov, odšel s parketa, pa so nastali fantastični prizori, ki so zaokrožili po družabnih omrežjih. Slovenski košarkarski as se je najprej pozdravil s svojimi soigralci in člani štaba Dallasa, potem pa je odkorakal proti svojemu očetu Saši, ki mu je navdušeno ploskal ob še eni fenomenalni predstavi in ga prisrčno objel. Nekajsekundni objem in medsebojno trepljanje je bilo izredno simpatično, nič čudnega, da je videoposnetek postal viralen. Kot pravzaprav vsi, v katerih 'nastopi' Luka 'Magic' ...

Članki iz rubrike