IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 16.04.2024 10:30:34

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno - o nakupu nove zveri za 3 milijone pa ...

Profimedia
Luka Dončić je navdušil ameriško javnost s prav posebnim intervjujem.

Spregovoril je za ameriški Esquire (celoten intervju si lahko ogledate in preberete na tej povezavi) v nekakšnem reportažnem intervjuju, na katerega je dal pripeljati štiri svoje avtomobile in petega, za katerega se je v času pogovora z ameriškim novinarskim kolegom odločal in katerega vrednost znaša astronomske tri milijone evrov. Dončić je govoril o svoji izjemni ljubezni do vožnje. "Zelo rad vozim, to je osebni čas zame. Vozim povsod in kamorkoli. Pogosto se vozim kar tako, tudi po noči, poleti rad vozim ob vodi," je razlagal.

Kot rečeno, brez zadržkov pa je šlo tudi za ljubezen do avtomobilov in za njegove avtomobile, o katerih je pogosto veliko govora. "Imam jih 13, je priznal Dončić in o njih govoril zelo odkrito. Ob štirih njegovih, ki so bili prisotni na intervjuju, pa je bil tam kot testni avtomobil tudi športni Koenigsegg Regera, o katerega nakupu je po pričevanju avtorja intervjuja Luka razmišljal. A se na koncu zanj ni odločil, čeprav mu je bila zverina izjemno všeč. Razlog? S svojo višino in postavo se vanj ni uspel udobno namestiti. 

Kako rad ima avtomobile, pa je pokazal tudi na koncu intervjuja, ko je naročil, naj mu prinesejo ključe vseh avtomobilov, ki so bili tam. "Potem se bom odločil, s katerim se bom peljal domov," je zaupal novinarju največji slovenski športni zvezdnik vseh časov, ki resnično uživa v vsem, kar si je tako krvavo zaslužil s svojimi fantastičnimi predstavami v ligi NBA in v dresu slovenske reprezentance - za katero bo ne glede na vse igral tudi to poletje. Koliko mu pomeni domovina in dom ter kako se ju vsakič veseli, je večkrat poudaril tudi tokrat.  

Članki iz rubrike