stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 17.03.2024 23:22:11

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je Dallas vrnila od mrtvih in odprla vrata zmage! (video)

Kakšen nor meta, kakšna nora trojka.

Kakšna zmaga Dallasa nad Denverjem! Potem ko je aktualni prvak z Nikolo Jokićem in Jamalom Murrayem vodil 105:102, je Dallas z dvema epskima metoma prišel do zmage 107:105. Za zmago je v zadnji sekundi zadel Kyrie Irving (več o tem na tej povezavi), pred tem pa je Dallas rešil nevarnega zaostanka in mu prinesel možnost za uspeh slovenski fenomen Luka Dončić. Po Murrayevi trojki je imel Dallas na voljo 26 sekund in seveda so vsi pričakovali izdelano akcijo Mavericksov po time outu. A Luka je imel drugačne načrte. 

Pravzaprav povsem drugačne! Takoj po podaji s strani je dobil žogo na kakšnih osmih, morda tudi devetih metrih. In takoj vrgel za tri, preden je branilec sploh šel k njemu. Takoj, v prvi sekundi, na veliko presenečenje. Predvsem pa uspešno, fenomenalno zadeto, za izenačenje in delirij v dvorani American Aurlines Center. Obrnilo se je fantastično, Denver je svoj napad zapravil, Lukovo priložnost in odprta vrata pa je nato izkoristil Irving s še enim norim zadetkom za zeloodmevno in pomembno zmago. 

Spodaj si lahko ogledate vse Dončićeve akcije in koše na poti do 37 točk in zmage, za ogled opisane prelomne mega trojke pa posnetek zavrtite na 2:42. 

Članki iz rubrike