volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 06.03.2024 06:09:05

Kaj za vraga se dogaja za Dallasom!? Dončić podira rekorde, ekipa pa ... to je noro! (video)

Profimedia
Dallas je tudi na tekmi z Indiano doživel poraz.

Po tistem nizu sedmih zaporednih zmag je za Dallas sledil črn niz, ki si ga nihče ne bi upal napovedati. Glede na to, kako so bili Luka Dončić in druščina videti na parketu, ni bilo bojazni, da se ne bi vrnili na zmagovalne tirnice, toda ... Na zadnjih šestih tekmah so zmagali le enkrat, na zadnji tekmi pa je bila od njih boljša Indiana, in sicer s 137:120. Še enkrat več je bila največja težava Dallasa obramba, ki je bil praktično neobstoječa, tekmecu pa so spet dovolili ogromno število košev.


Luka Dončić je bil predvsem v prvem polčasu izjemno strelsko razpoložen, v dveh četrtinah je dosegel kar 28 točk in zahvaljujoč temu je Indiana vodila le za štiri točke. A v nadaljevanju tekme tudi Slovenec ni več sledil izjemno razpoloženim gostom, ki so bili vsi po vrsti razigrani tako v napadu kot pri asistencah, za nameček so imeli visok odstotek meta za tri točke. Kako razpoložena in razigrana je bila Indiana proti Dallasu, priča tudi podatek, da so rezervisti dosegli kar 69 točk.

V drugem polčasu je bilo jasno, da Dallas ne bo mogel ujeti razpoloženih gostov, ki so povedli za 18 točk. Čeprav je bilo jasno, da je tekma že izgubljena, pa je Kidd vztrajal z Dončićem na parketu. In to kljub temu, da je bil Dončić zaradi bolečin v gležnju vprašljiv za to tekmo, a je na koncu igral kar 43 minut.

V tem času je dosegel 39 točk, 11 podaj in 10 skokov, Irving je prispeval 23, Washington pa 20 točk, dvomestno število pri Dallasu je presegel le še Gafford s 16 točkami.

Značke: luka-doncic, dallas

Članki iz rubrike