boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
10 25.01.2024 08:07:46

Znani novinar se je (spet) spravil na Dončića, Lukov odziv močno odmeva (video)

Luka Dončić in priznani NBA novinar Tim MacMahon sta se spet soočila.

Luka Dončić je eden od tistih košarkarjev, ki se nikoli ne izogibajo medijskim obveznostim. Ravno nasprotno. Tudi tokrat je kljub bolečemu porazu, že tretjemu zaporednemu, odgovarjal na vprašanja novinarjev. Nato pa je sledilo vprašanje sicer priznanega novinarja Tima MacMahona, s katerim je imel slovenski zveznik že nekaj soočenj. Med drugim je to tisti novinar, ki je sprožil  (neresnične) govorice o tem, da si želi zapustiti Dallas oziroma zaprositi za tako imenovani 'trade'. 

MacMahon je tokrat Dončića vprašal, kaj mu je govoril navijač med tekmo. Tisti navijač, ki je bil nato odstranjen iz dvorane. "Videl sem te, ko si zapisal nekaj stvari glede navijača. Ne bom povedal, kaj je rekel. Smešno je, ker si vedno ti prvi, ki o meni zapišeš slabe stvari," je povedal Dončić, MacMahon pa mu je odgovoril, da je 99 odstotkov stvari, ki jih je zapisal o njem, pozitivnih in da je sedel dve vrsti za tem dogajanje. "Je to edino, kar mi je rekel? Jaz sem ga poslušal cel prvi polčas. Ga potem ti nisi slišal?" je povedal Dončić, ki ga je zmotilo, da je MacMahon izpostavil le Dončićevo reakcijo in ne celotnega prigovarjanja navijača.

"Zakaj si poskrbel za to, da so izključili navijača?" je še zanimalo novinarja. "Ker me je žalil cel prvi polčas," je odgovoril Dončić. "Zakaj potem nisi poskrbel, da so ga odstranili že v prvem polčasu?" je še zanimalo novinarja. "Zato, ker ne bi nikoli 'odstranil' navijača, oni plačajo za vstopnice. Toda v nekem trenutku sem imel dovolj. Bom pač jaz v medijih izpadel kot slab človek, kajne?"

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike