severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

ku
ku
1 03.12.2023 07:30:34

Dončić je prvič spregovoril o svoji hčerki, tako čustvenega ga še nismo videli (video)

Luka Dončić je po neverjetni tekmi z Oklahomo stopil pred novinarje.

Ne le, da se je vrnil na parket in odigral neverjetnih 46 minut tekme z Oklahomo, po koncu pa je še stopil pred novinarje in odgovarjal na vprašanja po bolečem porazu s 126:120. 

Eno od prvih vprašanj, ki so mu jo zastavili, je bilo seveda povezano z rojstvom hčerkice Gabriele. Luka in njegova izbranka Anamaria sta nosečnost skrbno skrivala pred javnostjo, zato so bili mnogi zelo presenečeni ob novici, da sta dobila naraščaj. Dončić je bil v zadnjih dveh dneh na nekem čustvenem vrtiljaku, ne le doma, temveč tudi na tekmi z Oklahomo - od izjemnega niza 30:0 pa potem do nore končnice in poraza. Drugega zaporednega. 

"Najprej bi lahko rekel, da je bilo rojstvo hčerke najlepši dan v mojem življenju. dobil sem otroka, tudi tokratna tekma je bila pravi vrtiljak. Sem tako žalostne, ker nismo zmagali, toda res smo dali vse od sebe. Ekipa je bila v tretji in četrti četrtini res izjemna. Večkrat moramo igrati tako in bomo zmagali še ogromno tekem," je povedal vidno utrujeni Dončić. 

O tem, koliko je pravzaprav spal, pa je povedal: "Sinoči je bila najboljša noč v zadnjih treh dneh, spal sem kakšnih 4, 5 ur. To je glede na prejšnji dve noči res veliko. (smeh) Trenerju sem v prvih 2, 3 minutah tekme rekel, da sem izmučen, nisem verjel, da bom lahko igral 35 minut, toda nato sem se dobro počutil in mu rekel, naj me pusti igrati."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike