cg_elektrika_2 Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241...

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

ku
ku
0 13.11.2023 06:55:50

Da me ne bodo kaznovali ... Dončić v svojem slogu o Irvingu, Američan mu odgovarja: To je rekel?!

Vzdušje pri Dallasu v tem trenutku ne bi moglo biti boljše.

Dallas še naprej zmaguje in je v nasprotju s pričakovanji pred začetkom sezone trenutno ena najboljših ekip v ligi NBA. Osmo zmago na desetih tekmah so košarkarji iz Teksasa zabeležili na gostovanju pri ekipi New Orleans Pelicans, prvi strelec tekme pa je bil tokrat Kyrie Irving, ki je dosegel 35 točk, 30 jih je dodal Slovenec.


Naveza Dončić - Irving je vse boljša, Slovenec ga po tekmi ni pozabil pohvaliti. No, sicer ni kazalo najbolje, Irving je namreč soigralcem pred tekmo dejal, da je utrujen. "Uživamo, res se zabavamo. Pred tekmo je rekel, da je utrujen. To je bilo očitno navadno sr*nje," je o odlični predstavi Irvinga dejal Dončić in se ugriznil v jezik, saj vodstvo lige zelo rado kaznuje uporabo kletvic: "Moram paziti, da me ne bodo kaznovali."

Takoj za Dončićem je pred novinarje stopil Irving, ki prav tako ni skrival zadovoljstva. Vidi se, da s soigralci uživa na terenu, da so prava ekipa, seveda pa je novinarje zanimal komentar glede Dončićevih očitkov. "Rekel je, da je moja utrujenost sr*anje?" Res sem bil utrujen. Pred tekmo sem jim rekel, da sem malo izčrpan. Nisem se počutil najbolje, ampak sem vedel, da bo to za večino le dodatna motivacija. Da bodo stopili v ospredje in mi pomagali. Moje telo se počasi ogreva, bil sem utrujen pred tekmo, ko se je vse skupaj začelo, pa je bilo v redu," je z nasmeškom na ustih razlagal Irving.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike