nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 05.04.2023 06:23:42

Kdo je kriv za neuspešno sezono Dallasa? Luka Dončić je šokiral s svojim odgovorom!

Profimedia
Pred Luko Dončićem so zadnje tri tekme rednega dela sezone v ligi NBA.

Tri tekme, po katerih bo jasno, ali si bo Dallas po pravi drami uspel zagotoviti končnico ali se bo moral slovenski zvezdnik odpraviti na vsekakor nenačrtovane zgodnje počitnice. Nekaj je bilo že dlje časa jasno: slovenski zvezdnik ni želel slišati o tem, da na zadnjih tekmah ne bi igral, dokler obstaja možnost, da lahko Dallas ujame deseto mesto. In to je tudi potrdil v druženju s predstavniki sedme sile.


"Mislim, da je vodstvo kluba vedelo, da ne bi želel narediti tega. Poznajo me, zato sploh ni bilo velike debate," je o tem, ali je bil vključen v pogovore o tem, da ne bi igral zadnjih treh tekem, povedal Dončić. Ne glede na to, kako se bo redni del končal za Dallas, je dejstvo, da so navijači in mediji pričakovali več.

Teksašani so bili namreč v izjemnem položaju na sredi sezone, dobili so Kyrieja Irvinga, nato pa je šlo vse še navzdol. Dončić je povedal, da je velika težava Dallasa igra v obrambi. Pri tem je prevzel velik del odgovornosti in dodal, da je imel veliko težav z utrujenostjo, saj v zadnjih treh letih ni imel veliko časa za oddih glede na to, da je imel ogromno reprezentančnih obveznosti. "A to ni izgovor. Sem še vedno mlad, ampak to je res veliko košarke. Moram biti še veliko boljši. Sem vodja te ekipe, jaz sem krivec," je šokiral Dončić.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike