nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 12.03.2023 13:07:10

Športni direktor Olimpije že na tekmi svojega naslednjega kluba, ta prizor razkriva vse!

alesfevzer.com
Sani Bečirović je v soboto v živo gledal, kako je Panathinaikos pred domačimi gledalci opravil s Crveno zvezdo in slavil s 75:66.

Zdaj ni več nobenih dvomov, čeprav uradne potrditve še zmeraj ni. Športni direktor Cedevite Olimpije Sani Bečirović je že nekaj časa v središču pozornosti, razlog pa govorice, da se bo po koncu sezone poslovil od Ljubljane in se preselil v Grčijo. Razlog? Panathinaikos ga že nekaj časa vabi v svoje vrste in si ga želi na mestu športnega direktorja, kar naj bi se poleti tudi uresničilo.

Da je temu res tako, razkriva tudi zadnja tekma Panathinaikosa v evroligi. Atenski velikan se je pred domačimi gledalci pomeril s Crveno zvezdo, ob robu igrišča in v družbi pomembnežev iz Panathinaikosa pa si je tekmo ogledal tudi Bečirović. Grški mediji dodajajo, da za izjave ni bil dosegljiv, so pa razkrili, zanimivost iz slačilnice. Pred začetkom tekme je nekdanji slovenski košarkar vstopil v garderobo Panathinaikosa, kjer so bili glavni trener in njegovi pomočniki, ter se jim predstavil.

Veliko vprašanje je, če bo z njimi tudi kdaj resnično sodeloval, saj naj bi v sodelovanju z vodstvom kluba zamenjal celotno trenersko ekipo. Kakorkoli že, velike spremembe se ne obetajo zgolj Cedeviti Olimpiji, ampak tudi Panathinaikosu.

becirovic

Članki iz rubrike