zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
0 11.06.2022 16:59:10

LeBron James ničesar ne skriva! Ne boste verjeli, kaj je povedal o Luki Dončiću!

Profimedia
LeBron James občuduje slovenskega košarkarskega asa.

Luka Dončić se pripravlja na reprezentančno akcijo, v kateri bo s slovensko izbrano vrsto skušal popraviti spodrsljaja, ki so si ju njegovi soigralci privoščili v februarskih obračunih s Finsko.

Medtem njegova franšiza v ZDA skuša pripraviti teren za še konkretnejši naskok na košarkarski prestol v ligi NBA. Dallas Mavericks so v letošnji sezoni z uvrstitvijo v konferenčni finale sicer presegli pričakovanja, a je ravno obračun z Golden Statom pokazal, da Teksašanom za izzivanje najboljših še vedno manjka nekaj izkušenj oziroma kvalitetnejši podporni kader.

V času premora - Boston in Golden State sta sicer še vedno sredi napete finalne končnice - si košarkarski zvezdniki čas krajšajo na različne načine.

LeBron James se je denimo odločil za sodelovanje v podcastu Uninterrupted, v katerem je spregovoril tudi o slovenskem košarkarskem asu.
Luka Dončić nikoli ni skrival, da je LeBron njegov vzornik, po drugi strani pa tudi zvezdnik Lakersov ne skriva svojega navdušenja nad mlajšim kolegom. "Kaj me najbolj impresionira? Njegova velikost, visok je 202 centimetra, težek je, močan. Hkrati pa ima žogo na vrvici. In morda še najpomembnejše; njegov pregled nad igro. Zato ga najbolj občudujem, zaradi njegovega pregleda nad igro," je bil poln hvale 37-letni zvezdnik. "Preprosto ima popoln nadzor nad igro, na koncu niti ne potrebuje zadevati koša. Žogo bo vedno pripeljal na mesto, na katerem jo želi imeti, vse je v njegovem tempu in v košarkarski inteligenci."

Članki iz rubrike