Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 18.05.2022 10:07:39

Dončiću v obraz: Če mi želi vrniti nagrado MVP, pozna moj naslov ...

V četrtek bosta v Beogradu na sporedu obe polfinalni tekmi evrolige, uvrstitev v finale pa lovi tudi nekdanja ekipa Luke Dončića.

V četrtek se v Beogradu začenja zaključni turnir evrolige, za finalno vstopnico pa se bosta med seboj pomerila Olympiakos in Anadolu Efes ter Barcelona in Real Madrid. Slednji je svoj zadnji naslov v tem tekmovanju osvojil leta 2018, ko je v Madridu igral še Luka Dončić.


Slovenski as je na koncu osvojil tudi nagrado za najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja, mnenja pa so bila takrat močno deljena. V ekipi Reala je bilo kar nekaj košarkarjev, ki so bili zelo zasluženi za naslov prvaka, med njimi tudi Fabien Causeur. Francoski košarkar je v pogovoru za Marco pred zaključnim turnirjem spregovoril o pričakovanjih, med drugim pa tudi o tisti nagradi MVP. 

"Ali je kdaj dejal Luki, da mu dolguje uslugo za pomoč pri nagradi MVP?" je novinar Marce vprašal Francoza, ta pa je v smehu odgovoril: "Nikoli mu nisem ničesar rekel. To je bilo moje prvo leto v Madridu in nisem razmišljal o MVP nagradi, ampak o tem, da bi nekaj osvojil. To je bil najboljši dan v moji karieri. Če mi pa želi vrniti nagrado MVP, pozna moj naslov ..."

Značke: causeur, dončić, real

Članki iz rubrike