streljanje, fields, koebenhaven Svet24.si

VIDEO: V nakupovalnem središču v Koebenhavnu je ...

vreme, nevihta, oblak, neurje Svet24.si

Arso izdal oranžno opozorilo: prihajajo ...

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

goran dragic 22 dj Ekipa24.si

Zlati kapetan piše zgodovino! Goran Dragić danes...

george-reeves Odkrito.si

Je Georgea Reevesa ubil Superman?

goran dragic 22 mm Ekipa24.si

Nič ne bo z združitvijo Dončića in Dragića v ...

nu
nu
0 16.05.2022 16:18:56

Kaaaaj?! Slovenski medij šokantno nad Lukovo Anamario zaradi te fotke! Noro, kakšne besede! (foto)

Profimedia
Saj ni res, pa (na žalost) je.

Naj se razumemo - vsi imamo radi klike, vsi imamo radi brane novice, vsi imamo radi pozornost. Toda nekje mora biti meja. In če je na tak dan, kot je današnji, mogoče narediti nešteto novic o Luki Dončiću, njegovi genialni predstavi na sedmi tekmi polfinala zahodne konference, vseh njegovih potezah in vseh odzivih nanje - je res neverjetno, da se je našel prostor tudi za nekaj povsem drugačne. Namreč za absurdno natolcevanje o nekakšni fantomski nosečnosti Lukovega dekleta Anamarie. 

Cenjenim kolegom z Žurnala je resnično uspel "presežek", ko so povzeli članek z naslovom 'Dekle Luke Dončića pokazalo zaobljen trebušček'. Članek, ki prihaja s takega medijskega "presežka", kot je stran z imenom style.over.net. Avtorica z imenom Opravljivka si je pridobila pozornost novinarjev precej bolj uglednega slovenskega medija, ki je ponovil njeno vprašanje, ali je Anamaria noseča ali gre zgolj za napihnjenost. Napihnjenost? Resno? Kaj vam ni jasno? Sploh gre bolj žaljivo?  

Pomislite, na tak dan za Luko in za slovensko košarko se najde kdo, ki skrajno žaljivo razpreda o "napihnjenosti" njegovega dekleta in ki čisto običajne fotografije v košarkarskem dresu označuje za sumljive. Čeprav ponavadi objavimo povezavo na original, tokrat tega ne bomo storili. Če vas zanima, za kako običajne (in zelo simpatične) fotke z Anamariinega Instagrama gre, jih boste že uspeli najti. Sramoten članek o njih pa prav tako. 

Članki iz rubrike