Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 03.05.2022 11:27:56

MED NOGAMA?! Kličite POLICIJO, Kličite REŠILCA - Dončić je bil OROPAN! Sledilo pa je še ... (video)

Profimedia
"Kje ste bili v trenutku, ko se je zgodilo tole," se sprašujejo v Phoenixu.

Naj se razumemo, Luka Dončić je bil izjemen in je tudi na prvi tekmi drugega kroga končnice pokazal, da gre za igralca zgodovinskih razsežnosti. Toda navijače in novinarje v Phoenixu in nasploh v Arizoni lahko razumete, da so si Slovenca kljub 45 točkam in fantastični individualni predstavi privoščili. Ne samo zato, ker Dallas nikoli ni bil blizu zmage nad izjemno moštveno usmerjenimi Sunsi, temveč predvsem zaradi akcije, s katero je Phoenix v zadnji četrtini povedel celo za več kot 20 točk. 

V tej akciji ja domačemu košarkarju JaValu McGeeju uspelo nekaj zares izjemnega. In, da, uspelo mu je ravno proti Dončiću. Ko ga je Luka skušal preigrati, m nasprotnik namreč ni zgolj mojstrsko ukradel žogo, temveč jo je Slovencu hkrati uspel poriniti med nogama. Pa ne samo to, pričakal jo je a drugi strani, stekel v protinapad, šel vse do konca in jo tudi silovito zabil skozi obroč. Za delirij na klopi in v dvorani, kjer je bilo  jasno, da je dokončno vsega konec. 

"To je bil tipičen primer akcije, po kateri rečeš 'pokličite rešilca, a ne zame'," je bil navdušen eden od arizonskih novinarjev, medtem ko so drugi poudarjali, da je šlo za tako izjemen rop pri belem dnevu, da bi bilo treba poklicati policijo. Kakorkoli, Luka je dobil še en razlog več za maščevanje na naslednjih tekmah, celotno akcijo pa si lahko ogledate spodaj.  

Članki iz rubrike