Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
19.03.2022 08:37:39
Deli članek:

BREZ MILOSTI! Priznani ameriški novinar Z VSO SILO udaril po Porzingisu, Dončiću pa NAPOVEDAL TOLE!

Profimedia

Vse več je tistih, ki so prepričani, da je v zamenjavi krajšo potegnil Washington.

Latvijski velikan Kristaps Porzingis v Dallasu nikoli ni našel svojega pravega mesta, mučile so ga številne poškodbe, a je večina navijačev kljub temu debelo pogledala, ko je vodstvo Mavericksov Latvijca poslalo v Washington, v zameno pa je iztržilo 'le' Davisa Bertansa in Spencerja Dinwiddieja.

Kritik in dvomov ni manjkalo, a vsaj za zdaj kaže, da so pri teksaški franšizi s potezo zadeli v polno. Merilne naprave Davisa Bertansa sicer še niso na pravem mestu, se je pa sijajno v zasedbo Jasona Kidda vklopil Spencer Dinwiddie, ki je ob Jalenu Brunsonu za Luko Dončića prinesel prepotrebno razbremenitev. Dinwiddie je na zadnjih tekmah zadel tudi dva ključna meta za dve zmagi, v ligi NBA pa je tako vse več tistih, ki so prepričani, da je v zamenjavi krajši konec potegnil Washington, ki je medtem vknjižil šest zaporednih porazov.

Svoje mnenje o zamenjavi je v svoji oddaji izrazil tudi eden najbolj prepoznavnih košarkarskih novinarjev v ZDA Stephen A. Smith. "Srečen sem za Luko, srečen sem, ker je končno našel partnerja, na katerega se lahko zanese in mu zaupa. Luka takšnih žog v takšnih trenukih ne bi nikoli podal Kristapsu Porzingisu, niti slučajno," je povedal Smith.
"Takšnega Dallasa si v končnici ne želi srečati nihče. Washingtona v končnici medtem tako ali tako ne bo srečal nihče, ker do tja ne bodo prišli. Dallas je zmagal v tej izmenjavi. Brez dvoma," zatrjuje ameriški komentator.