Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2022 09:13:52
Deli članek:

Se bo Dragić preselil tik pred KONCEM prestopnega roka?! Američani pišejo o mega poslu, Slovenca selijo v ...

Danes se v ligi NBA izteče rok za menjavo igralcev.

V ligi NBA imajo moštva le še danes čas za menjavo igralcev. Prestopni rok se bo zaključil danes ob 21. uri po slovenskem času, eno bolj vročih imen na košarkarski tržnici pa je slovenski veteran Goran Dragić.

Slednji je od začetka letošnje sezone član Toronta, a je v kanadski ekipi hitro spoznal, da zanj tam ni prihodnosti. Hitro so se pojavili namigi o prestopu, že nekaj časa pa se ga povezuje s prestopom k Dallasu, kjer bi združil moči s slovenskim reprezentantom in starim znancem Luko Dončićem. Toda zdi se, da so to bolj kot ne ugibanja, za dodatne dvome pa skrbijo zadnje novice iz ZDA. Ugledni ameriški mediji namreč poročajo, da je Dragić v igri za posel, v katerega bi bile vpletene tri ekipe.

Gre za ekipe Los Angeles Lakers, Ney York Knicks in Toronto Raptors, za katerega vsaj za zdaj še igra Dragić. Če bo dogovor sklenjen, potem bi se Sloveenc preselil h kultni zasedbi iz New Yorka, Lakersi bi iz New Yorka dobili Cama Raddisha in Aleca Burksa, Raptorsi pa Talen-Hortona Tuckerja iz Los Angelesa in Nerlensa Noela iz New Yorka. Slednji bi dobil še pravice do izbora na naslednjih naborih, v posel pa bi bil lahko še vključen Kendrick Nunn, ki je od lani član Los Angelesa.