favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 11.11.2021 06:57:32

GLAVO GOR, DALLAS! Dončić s soigralci pri KULTNI EKIPI, Slovenec na pragu trojnega dvojčka, toda ... (video)

Reuters
Dallas je bil v noči na četrtek nemočen v vetrovnem mestu.

Košarkarji Dallasa so ponoči v severnoameriški košarkarski ligi NBA izgubili na gostovanju v Chicagu s 107:117. Luka Dončić je na tekmi dosegel 20 točk in temu dodal 10 podaj, osem skokov, štiri ukradene žoge in blokado.

Chicago je tekmo odločil v končnici tretje četrtine in nato v uvodu v četrto s trojko Alexa Carusa ušel na 98:80. Te prednosti domači niso več izpustili iz rok. Pri Chicagu je Zach LaVine dosegel 23 točk, Lonzo Ball 21, Nikola Vučević pa je 18 točkam za dvojnega dvojčka dodal 10 skokov.

Za ekipo iz Teksasa je 22 košev in 12 skokov dosegel Kristaps Porzingis, 21 pa Tim Hardaway Jr. Na lestvici je Dallas po porazu peti na zahodu, Chicago pa si na vzhodu deli prvo mesto z Washingtonom, ki je s 97:94 ugnal Cleveland.



Dallas je na lestvici ujel Denver, ki je brez poškodovanega Vlatka Čanćarja in kaznovanega Nikole Jokića ugnal s 101:98 Indiano. V tesni končnici je imel priložnost za izenačenje Jeremy Lamb, ki pa je zgrešil zadnji met za tri točke. Za zmagovalce je kar 30 točk dosegel Will Barton, 19 pa Zeke Nnaji, ki je bil zelo razpoložen v odločilni zadnji četrtini. Pri poražencih je bil s 25 točkami najbolj pri metu Malcolm Brogdon, Domantas Sabonis pa je zbral 20 točk in skoraj neverjetnih 19 skokov.

Boston pa je s 104:88 ugnal Toronto Raptors brez Gorana Dragića. Za Kanadčane, ki so na lestvici deveti, je 21 točk dosegel Scottie Barnes, eno več je pri zmagovalcih dosegel Jayson Tatum.

V ligi še naprej prepričljivo vodi Golden State, ki je s 123:110 ugnal Minnesoto in v 11. nastopu dosegel 10. zmago, vnovič pa je blestel Anthony Wiggins, ki je dosegel kar 35 točk. Na nasprotni strani je bil neustavljiv Anthony Edwards z 48 točkami.

Značke: dallas, dončić

Članki iz rubrike