Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 24.10.2021 06:19:27

To je tisto, na kar so VSI čakali! DONČIĆ iz oči v oči z DRAGIĆEM, na koncu pa se je smejalo le enemu! (video)

Profimedia
V Torontu sta se prvič v letošnji sezoni pomerila Luka Dončića in Goran Dragić, uspešnejši je bil mlajši od obeh Slovencev. Dallas je namreč slavil s 113:95.

Dallas je na prvi tekmi letošnje sezone razočaral v vseh pogledih, navijači so se ob bledi predstavi upravičeno spraševali, kje sta tista borbenost in kemija, ki so jo v taboru žrebičkov ves čas pripravljalnega obdobja poudarjali. Posledica je bil visok poraz z Atlanto.


Popravni izpit pa je sledil le slaba dva dni po tem, in sicer v Torontu, za katerega letos igra Goran Dragić. In Dallas ga je uspešno opravil, v Kanadi je slavil s 113:95. A od začetka ni kazalo na tako uspešen večer Luke Dončića in druščine, po prvem polčasu je Toronto namreč vodil s 51:45, Dončić pa ni bil med najbolj razpoloženimi možmi na parketu. A ko se je mladi slovenski zvezdnik razigral v drugem polčasu, je bilo razmerje moči povsem drugačno. Bil je glavni akter serije Mavericksov z 12:0 in pomembnega vodstva pred zadnjo četrtino.

Dallas je le še stopnjeval svojo premoč na parketu, vse pa je bilo odločeno, ko je po trojkah Maxija Kleberja in Tima Hardawaya mlajšega vodstvo gostova znašalo 16 točk. Dončić je tekmo končal s 27 točkami, 9 skoki in 12 podajami, na drugi strani pa je bil manj uspešen njegov nekdanji 'cimer'. Dragić je na parketu preživel 14 minut, pri tem pa dosegel 2 točki.

Članki iz rubrike