komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
0 10.08.2021 14:03:23

Uf, se je Goran Dragić zameril navijačem Toronta?! Zlati kapetan se je že opravičil za svoje besede!

Domen Jančič
Izjava Gorana Dragića je v Torontu dvignila veliko prahu.

Novopečeni član Toronta Goran Dragić je te dni še v Sloveniji, med drugim je glasno in močno navijal za slovenske košarkarje na olimpijskih igrah. Med tem časom se je končala njegova sedem let trajajoča zgodba z Miamijem in postal je novi član Toronta, čeprav obstaja možnost, da bo na koncu pristal pri drugem klubu.


O tem je spregovoril tudi za oddajo 24ur, a so njegove besede dvignile veliko prahu pri Torontu. "V Torontu 'glih' ne bi, mislim, da imam večje ambicije, da sem bolj pri vrhu. Bomo videli. Pustimo se presenetiti," so bile njegove besede. A dobesedni pomen njegovih besed se je nespretno izgubil v angleškem prevodu, kjer je bilo vse skupaj slišati veliko bolj ostro, kot da Dragić pod nobenim pogojem ne želi igrati za Toronto.

Seveda je to zelo hitro zakrožilo po družbenih omrežjih, Dragić si je hitro nakopal bes navijačev Toronta, čeprav je eden od najbolj spoštovanih košarkarjev v ligi NBA. "Rad bi se opravičil. Moje besede niso bile pravilno razumljene. Vem, da imajo navijači radi svojo ekipo, morali bi biti ponosni, gre za eno od najboljših organizacij v NBA. So že osvojili prvenstvo, jaz ga nisem, kar sem rekel, ni bilo ravno primerno. Vedno sem bil profesionalec. Kjerkoli sem igral, kjerkoli bom še igral, vedno bom profesionalec in bom opravil svoje delo. Rad imam košarko, rad igram in povsod bom dal 100 odstotkov," je povedal Dragić.

Članki iz rubrike