stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
0 15.02.2021 12:08:35

ČANČAR proti LeBronu dosegel svoj rekord v NBA, kar mu je po košu naredil JOKIĆ, pa močno odmeva! (video)

Vlatko Čančar s svojim rekordom

Los Angeles Lakers so klonili proti Denver Nuggets s 105:122. Obenem se je poškodoval še Anthony Davis, ki ima težave z ahilovo tetivo. Iz tabora branilcev naslova prvaka so sicer sporočili, da z odličnim krilnim centrom ni nič hujšega, danes pa ga čakajo dodatni pregledi.

V ponovitvi finala zahodne konference v lanski sezoni je Nikola Jokić prišel do novega trojnega dvojčka. Dosegel je 23 točk in dodal 16 skokov ter 12 podaj. Dve točki več je prispeval Jamal Murray. Na drugi strani je ena podaja do trojnega dvojčka zmanjkala LeBronu Jamesu, ki se je ustavil pri 22 točkah in desetih skokih.

Do strelskega rekorda v ligi NBA pa je prišel Slovenec Vlatko Čančar, ki je dobro izkoristil minute ob koncu dvoboja za šest točk. Zadel je dva od petih metov iz igre in prosti met ter dodal še dva skoka v 6:17 minute na parketu. Pred tem je največ točk, štiri, dosegel proti Utahu in Portlandu lani februarja. Na parket lige NBA je stopil 26-krat.

37 sekund pred koncem tekme je Čančar dosegel trojko, ob tem pa je klop povsem ponorela od veselja, še posebej vesel je bil Nikola Jokić, ki je pojasnil svojo reakcijo. "Veselil sem se, ker tako trdo dela. Mislim, da si zasluži priložnost. Boril se je s številnimi poškodbami," je povedal Jokić. 

Članki iz rubrike