Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 04.01.2021 06:57:59

Kako huda je poškodba Luke DONČIĆA? To so najbolj vroče novice iz DALLASA!

Reuters
Luka Dončić je izpustil tekmo s Chicagom.

Kot se je napovedovalo že nekaj ur pred tekmo s Chicagom, je Luka Dončić zaradi poškodbe izpustil tekmo v vetrovnem mestu. Brez njega in brez Kristapsa Porzingisa, ki okreva po operaciji, je Dallas na šesti tekmi še četrtič zmagal, Biki so bili boljši s 118:108. Še posebej nezaustavljiv je bil Zach LaVine, ki je dosegel kar 39 točk in ki ga Dallas nikakor ni mogel zaustaviti.  Dallas je sicer po zaslugi Jalena Brunsona, ki je začel na mestu Luke Dončića in prispeval 31 točk ob petih skokih in sedmih podajah, večino dvoboja držal stik s Chicagom, ki pa je bil predvsem v zadnji četrtini bolj razigran.

Pri Dallasu je škripal met za tri točke, zadeli so 11 od 42 poskusov, ob tem pa so zgrešili še osem od 27 prostih metov. S četrtim porazom na šestih tekmah so zdaj na zahodu izenačeni z Denverjem.

Najbolj vroče vprašanje dneva pa je, kako resna je poškodba Luke Dončića. Trener Rick Carlisle je razkril, da gre za poškodbo leve stegenske mišice, ki si jo je slovenski zvezdnik poškodoval v drugi četrtini tekme z Miamijem. Kljub temu pa še ni odpisan za tekmo s Houstonom, ki Dallas čaka že v noči na torek.  "Najprej moramo videti, kako se bo počutil, ko se bo zbudil. Potem bomo vedeli, ali bo na voljo za naslednjo tekmo," je še dejal trener Dallasa.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike