nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 01.01.2021 19:53:24

Lahko ga gledate tudi, če ga VAŠ OPERATER NIMA! Vse nared za SPEKTAKEL DONČIĆ - DRAGIĆ, tu so vsi podatki

Reuters
Nekaj minut čez eno ponoči se bo začela težko pričakovana tekma.

V dveh sezonah, ki sta ju Luka Dončić in Goran Dragić skupaj preživela v NBA, sta odigrala le dve medsebojni tekmi. Prva je bila marca leta 2019, druga ob koncu februarja leta 2020, obakrat pred množico slovenskih navijačev v Miamiju, obakrat je slavil Dragić. Oba obračuna moštev Mavericks in Heat v Dallasu je Goran izpustil zaradi poškodb in tako se bosta nocoj slovenska super zvezdnika prvič pomerila v Teksasu. Ob 1:00 bo Dončić v svoji dvorani lovil svojo prvo zmago. 

Na slovsnkem trgu je lastnica prenosov tekem lige NBA seveda Arena TV, ki pa zaradi znanih gospodarsko-političnih trenj ni prisotna pri vseh velikih operaterjih. Medtem ko je v ponudbi Telekoma in T2, Arene ni pri Telemacu - ki ima seveda Sportklub, ki ga prej omenjena nimata. Je pa T2 trenutno edini, ki ponuja tudi alternativno rešitev za tiste, ki v ponudbi svojega operaterja tekem lige NBA nimajo. Seveda gre za plačljivo rešitev, a nocoj bi marsikomu lahko prišla prav. 

T2 namreč nudi športni paket, ki ga je mogoče prek aplikacije bodisi na pametnih napravah bodisi na pametni televiziji uporabljati ne glede na operaterja - tudi če ste pri Telemachu - in na tak način spremljati Areno ter s tem tekme lige NBA. Toliko z naše strani, za več informacij v zvezi s tem pa se boste zagotovo znali potruditi sami. Naj se torej slovenski obračun počasi začne. 

Značke: dončić, dragić, arena

Članki iz rubrike