tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
4 20.12.2020 10:24:07

TA MAMOJEB*C v Dallasu! Ta tip bo ... BESEDE DONČIĆU, ki tresejo Ameriko! S PIŠTOLO NA ČELU bi ...

twitter
V ZDA kar tekmujejo, kdo bo Luki Dončiću napovedal bolj imenitno sezono.

Nekateri pri tem ne izbirajo sredstev in jih zanese kar daleč. Sloviti, večkrat nagrajeni novinar kultne revije Sports Illustrated tako piše o dogodku, ki se je zgodil med nedavno ESPN-jevo raziskavo. Ameriška televizija tradicionalno iz vseh ekip lige NBA pridobi napovedi, katera moštva in kateri posamezniki bodo najbolj zaznamovali prihajajoče tekmovalno obdobje. Pri tem pa je posebej zanimiv razkrit pogovor med novinarjem ESPN in funkcionarjem ene od ekip vzhodne konference. 

Fisher piše, da je ta funkcionar v tem pogovoru nastopil zelo odločno in zelo nazorno. "Če bi s pištolo na čelu moral osvojiti serijo v končnici, bi še vedno kot svojega glavnega aduta v igro poslal LeBrona. Toda nekaj vam povem: ta mamojebec v Dallasu prihaja," je dejal omenjeni funkcionar, ki je seveda uporabil težko prevedljivo besedo motherfucker. "Ta tip ne bo samo MVP ene sezone, temveč bo večkratni MVP lige," je ESPN-ju še dodal neimenovani funkcionar z vzhoda.

Fisher nato analizira vse igralce, ki so letos dobili glasove za to, da bodo postali MVP sezone. Analizira tako tiste, ki so MVP že postali v preteklosti, kot popolne novince. In zanimivo je, da čeprav se Sports Illustrated po navadi izogiba vulgarnim besedam, pride to tega, da se z razkritjem iz skrivnega pogovora strinja. "Ta mamojebec v Dallasu res prihaja," zaključi svoj članek, v katerem napoveduje, da Luka MVP lahko postane že v tej sezoni, medtem ko bo v naslednji prvi favorit za ta naziv.   

Članki iz rubrike