franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 14.11.2020 10:18:04

Giannis K DONČIĆU? Te besede TRESEJO AMERIKO, Grk je zelo jasen: NE ZANIMA ME VEČ ...

Grški superzvezdnik Giannis Antetokounmpo bo prihodnje poletje prost igralec.

Tedaj se bo moral odločiti med nadaljevanjem kariere pri Milwaukeeju in odhodom drugam - če se bo odločil za slednje, pa je jasno, da ga bo v svoje vrste na vsak način želel pripeljati Dallas našega Luke Dončića. Ta bo tedaj imel več kot dovolj plačnega prostora in sanja o sanjskem evropskem trojčku, ki bi ga poleg Slovenca in Grka seveda tvoril še latvijski Samorog Kristaps Porzingis. In kako na to, kako bi se utegnil odločiti prihodnje poletje, gleda Giannis. 

S svojim intervjujem za Sport Bladet na Švedskem, kjer se trenutno nahaja, je kar precej presenetil. "Povsem jasno je: Želim zmagovati. Denar me v tej zgodbi ne zanima več. Moja družina je preskrbljena, preskrbljeni so moji otroci in vnuki, tako da denar ni pomemben, zmage so," je dal zelo jasno vedeti, kaj bo njegova absolutna prioriteta. In pri tem pokazal, da razmišlja drugače od mnogih, ki zasledujejo predvsem najvišje mogoče pogodbe. 

"Dokler lahko v Milwaukeeju zmagujemo in ustvarimo zmagovalno kulturo, bo dobro. Ne vem, kakšen je načrt franšize, a vse je odvisno od njihove odločitev. Če bodo sprejeli pravo odločitev, lahko ostane še vrsto let, če ne, pa ne bo dobro in bomo videli," ne bi mogel biti bolj jasen Grk, ki ga je imel Dallas priložnost vzeti že na naboru leta 2013, a je to priložnost takrat zapravil. Videli bomo, ali se mu bo prihodnje poletje ponudila nova - Mark Cuban si jo je postavil kot absolutno prioriteto.  

Članki iz rubrike