kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 19.10.2020 15:06:00

Dallas želi enega NAJBOLJ VROČIH prostih igralcev! Z njim bi imel Dončić VELIKO VEČJE MOŽNOSTI!

Reuters
Dallas si ga zelo želi pripeljati v svoje vrste.

Pisali smo že, da naj bi si Dallas na vsak način prizadeval v svoje vrste zvabiti izjemnega grškega košarkarja Giannisa Antetokounmpa, toda moštvo Luke Dončića si želi Grka pripeljati šele naslednje poletje, ko bo Giannis postal prost igralec. Že to jesen pa želijo pri Dallasu v svoje moštvo zvabiti še enega zelo vročega košarkarja, ki sicer nima zvezdniškega statusa, a je v ligi NBA zelo cenjen. 

Dallas je namreč oko vrgel na Jeramija Granta, krilnega centra Denverja, ki je eksplodiral v letošnji končnici in bil poleg Nikole Jokića ter Jamala Murrayja najbolj zaslužen za to, da so Nuggetsi prišli vse do finala zahodne konference. Grant se je izkazal predvsem z odlično obrambo, saj je celotno končnico pokrival najbolj nevarne košarkarje nasprotnikovega moštva, v finalu zahoda je denimo zelo dobro branil tako LeBrona Jamesa kot Anthonyja Davisa, v prejšnjih serijah je bil zadolžen za Kawhija Leonarda in Donovana Mitchella. 

jerami grant
Grant ima sicer možnost, da z Denverjem podaljša pogodbo še za eno sezono, a naj bi to opcijo zavrnil in postal prosti igralec. Njegova tržna vrednost je po odlični končnici sunkovito zrasla, Dallas pa naj bi si ga želel na vsak način zvabiti v svoje vrste predvsem zaradi Grantove fantastične igre v obrambi. Ni skrivnost, da Mavericksi iščejo obrambno okrepitev, z Grantom v postavi pa bi zrasle tudi delnice Luke Dončića in druščine. Precej zrasle. Kar naenkrat bi bilo dosegljivo še precej več kot zgolj prvi krog končnice ... 

Članki iz rubrike