kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 24.09.2020 07:49:40

Kakšen 'NOREC'! Goran DRAGIĆ je zažgal splet, ko je prekinil soigralčev INTERVJU in mu ... To morate videti! (video)

Reuters
Goran Dragić je bil spet eno od osrednjih imen tekme z Bostonom, nesporni junak pa je bil novinec v vrstah Miamija Tyler Herro.

Mladi Herro je bil v skladu s svojim imenom (hero - junak) veliki junak četrte tekme finala vzhodne konference med Miamijem in Bostonom s 37 točkami, ekipa Gorana Dragića pa je zdaj povedla s 3:1. Slovenski zvezdnik je tokrat k zmagi prispeval 22 točk, pet skokov, tri podaje in dve ukradeni žogi ter bil spet eden ključnih igralcev za zmago. 


Navdušil pa je tudi po tekmi, ko je z izjemno gesto prekinil Herrov intervju, ga objel in mu glasno zaklical: 'Rad te imam, Tyler.' "Ko ga gledam, kako igra, ne verjamem, da ima le 20 let," je v smehu o zvezdniku četrte tekme za Slovensko tiskovno agencijo (STA) v pogovoru po tekmi dejal izkušeni Dragić, nato pa nanizal še nekaj pohval: "Vsi verjamemo vanj in se mu ne bojimo dati žoge. Izjemno igra, dosegel je velike koše. Ampak to ni nič novega, to je delal vso sezono. Vsaka noč ne bo njegova, kot je bila ta, ampak ga spodbujamo naprej. Že prvi dan, ko sem ga videl na treningu, je bil odličen. Je neverjeten strelec. Ima neverjetno samozavest. Izjemen igralec je in bo še veliko boljši. Postal bo zvezda lige."

Peta in morda že odločilna tekma za preboj v veliki finale lige NBA bo v karantenskem mehurčku na Floridi v petek oziroma soboto zgodaj zjutraj po srednjeevropskem času. Kot je za STA pred morda odločilno tekmo povedal Dragić, so ta čas vsi v ekipi povsem osredotočeni na svoje delo, zavedajo se, da še ni konec dvoboja s Kelti. "Fokus. Fokus je trenutno najpomembnejša beseda za nas. Ostani umirjen, delaj na izboljšanju svoje igre ... Tako poskušamo pristopiti k vsaki tekmi. Nocoj smo zmagali, ampak vemo, da še ni konec. Naslednja tekma bo težka. Moramo biti še močnejši. Pomembno je, da smo dobro začeli. Lažje je, ko vodiš celotno tekmo, in nocoj nam je uspelo. Bostonu smo precej otežili nalogo."

Značke: goran-dragić, nba, miami

Članki iz rubrike