Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
16.08.2020 10:12:54
Deli članek:

Goran Dragić se je pred končnico OSTRO odzval na TE govorice, a pravi, da ...

Reuters

Moštvo Miami Heat bo svoj uvodni krog končnice igralo proti zasedbi Indiane.

Nekdanji slovenski kapetan in član zlate generacije z EP 2017 Goran Dragić je v zadnjem intervjuju govoril o svojih občutkih o svojem že četrtem nastopu v končnici lige NBA. To bo njegov tretji nastop z moštvom s Floride, svoj uvodni nastop pa je doživel v svojem drugem letu v ligi, v dresu Phoenixa.

"Celotna sezona je bila nekoliko drugačna. A konec koncev se zavedamo, da smo pred glavnim dejanjem – končnico. Moramo biti pripravljeni. Verjamem, da bo šlo za izredno intenziven dvoboj proti Indiani. Pripravljeni smo in komaj čakam, da se serija tekem začne," je uvodoma povedal Dragić, ki je redni del sezone končal s povprečjem 17 točk, 5,6 asistence in 4,2 skoka na tekmo. O možnostih Miamija je dejal: "Če ne bi bil mnenja, da ne zmoremo globoko v končnico, me ne bi videli tukaj. Imamo odlične možnosti, da se prebijemo naprej. Vse je odvisno od nas in od tega, kako se bomo odrezali." 

Letos mu je trener Eric Spoelstra namenil nekoliko drugačno vlogo, saj v igro vstopa s klopi. Dragić je ob tem kar nekoliko nervozno komentiral: "Že celotno sezono ponavljam, vseeno mi je, ali začenjam v prvi peterki ali v igro vstopim s klopi. Edino, kar me zanima, je zmagovanje ekipe," še v svojem slogu dodal Dragić.