Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
3 05.08.2020 08:15:51

Si lahko mislite?! Dončić po rekordnem večeru ŠOKIRAL VSE, to so besede po tekmi, ki OSUPNEJO!

Košarkarji Dallasa so prišli do prve zmage po ponovnem zagonu lige NBA, Luka Dončić pa kljub rekordnemu večeru ni bil zadovoljen.

Košarkarji Dallasa so dokazali, da se znajo izvleči tudi iz težkega položaja in zmagati po podaljšku. Na svoji tretji tekmi so v Orlandu s 114:110 premagali Sacramento, po rednem delu je bilo 95:95. Luka Dončić je spet zabeležil trojni dvojček in dosegel tudi odločilni koš v podaljšku.

Zbral je 34 točk, kar 20 skokov, kar je največ doslej v karieri NBA, in 12 podaj. Bil je najboljši strelec tekme, v njegovi ekipi sta Tim Hardaway mlajši in Kristaps Porzingis prispevala po 22 točk, pri tekmecih je bil z 28 točkami najučinkovitejši De'Aaron Fox.



Dončić je spet dosegel nov mejnik lige NBA  pri komaj 21 letih in 158 dneh je postal najmlajši igralec v zgodovini NBA, ki je na tekmi dosegel vsaj 30 točk, 20 skokov in 10 podaj. S tem je presegel Oscarja Robertsona, ki mu je enak dosežek uspel pri 23 letih in 12 dneh.

"Prišli smo do zmage, resnično smo jo potrebovali. Mislim, da smo odigrali eno najslabših tekem do zdaj, pa smo vseeno zmagali. Nismo igrali dobro. A nismo se predali, borili smo se do konca, pomagali drug drugemu in nikoli obupali. Ponosen sem na zmago," je po tekmi dejal mladi slovenski zvezdnik.

Značke: dončić, dallas, nba, orlando

Članki iz rubrike