Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
0 28.07.2020 08:55:37

Kakšne OBTOŽBE! ŠPANEC udaril po Prepeliču in Omiću! 'IZGUBIL je razum! Zavila sta s poti ...'

alesfevzer.com
Besede, ki še kako odmevajo.

Klemen Prepelič in Alen Omić imata za seboj odlično sezono pri Joventutu. Prepelič je bil celo prvi strelec španske lige in uvrščen v najboljšo peterko, Omić je bil najboljši skakalec španskega prvenstva. Toda kot kaže,vse ni bilo tako rožnato, kot je videti.


Tako bi vsaj lahko sklepali po intervjuju, ki ga je trener Joventuta Carles Duran dal za katalonski športni dnevnik L’ Esportiu de Catalunya. Vprašanje je naneslo tudi na oba Slovenca, ki v naslednji sezoni ne bosta več nosila dresa kluba iz Badalone. "Sta izredno kakovostna igralca. Vendar sta tudi tesna prijatelja in v nekem trenutku nista razumela ali pa jima nismo pomagali in sta zavila s poti, na kateri smo želeli, da sta. Igralci, ki so imeli večjo besedo v garderobi, kot Albert Ventura ali Xabi Lopez-Arostegui, ju niso uspeli vključiti v ekipo in oblikovala sta svojo vzporedno skupino. To, kar se je zgodilo, je odgovornost nas vseh," je dejal Duran.

Trener se je potem posebej dotaknil še Prepeliča. Na vprašanje, ali je že videl, da bi komu piskali toliko tehničnih napak kot Prepeliču, je odgovoril: "Imel sem igralce s karakterjem, letos pa je to ušlo izpod nadzora. Poskušal sem mu pomagati, a med tekmovanjem je izgubil razum."

Članki iz rubrike