sprememba Dobra karma

Saturn se obrača direktno, kar za nas pomeni ...

Screenshot at 2020-09-25 12-04-31 Svet24.si

VIDEO: Poslanec med videokonferenco strastno ...

janez jansa aleksandra pivec Reporter.si

Aleksandri Pivec šteti dnevi tudi v Janševi ...

kmetija, jezero, vipava Svet24.si

FOTO: Ne Vipava, hudourniki so odnašali vse pred ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Resnica o Kolumbijki je ...

ku
ku
0 02.07.2020 20:59:19

Hej, Wojnarowski! POMEŠAL si pojme, oziroma NIMAŠ POJMA! DRAGIĆEV ODZIV pojasni VSE! (foto)

Da sta bila Goran Dragić in Luka Dončić ob srbskem selektorju Igorju Kokoškovu leta 2017 najzaslužnejša za osvojitev naslova evropskih prvakov, ni nobenega dvoma.

Takisto je povsem jasno, da je pred slabimi tremi leti Slovenijo na streho Evrope popeljal predvsem kapetan Dragić, ki je bil na koncu tekmovanja tudi izbran za najboljšega posameznika evropskega prvenstva. Takrat komaj polnoleteni Dončić je bil izjemno pomemben kamenček, ki ga je slovenski mozaik do tedaj tako močno pogrešal. Brez njega Gogiju gotovo ne bi uspelo.

Verjetno je vsem trem glavnim junakom slovenske košarkarske pravljice vse to kristalno jasno, ne pa tudi priznanemu ameriškemu analitiku Adrianu Wojnarowskemu. Slednji je namreč današnjo novico, da bo Kokoškov na klopi Fenerbahčeja zamenjal Željka Obradovića, pospremil z objavo na twitterju, v kateri je med drugim tudi zapisal: "... sodeloval je pri zlati kolajni Slovenije, ki jo do naslova evropskih prvakov popeljal Luka Dončić ..."wojnarowski


Goran Dragić je objavo komentiral z zelo pomenljivim čustvenim simbolom. Ne gre dvomiti, da se močno strinja tudi Dončić. Navsezadnje je starejši od bratov Dragić v povprečju dosegal 22,6 točke, trinajst let mlajši someščan pa 14,3 točke. Oba sta bila izbrana v idealno peterko, Goran pa je bil - kot že rečeno - MVP prvenstva.

Članki iz rubrike