janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

severina kume Svet24.si

Severina je spet zmedla oboževalce, ko je ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

Vrhnika, neurje, strela, nevihta, oblaki Svet24.si

Za ponoči grozijo neurja s točo

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

Rajko Dujmić Odkrito.si

Nekdanji vodja Novih Fosilov še vedno v komi

sanjski-moški Njena.si

Izbranka sanjskega moškega v zapeljivem objemu ...

nu
nu
1 21.06.2020 11:28:34

RAZKRIVAMO! Američani ugibajo, KDAJ PRIDE DONČIĆ, Luka pa medtem z Anamario ... KAR POGLEJTE!

Reuters
Luka Dončić ni več v Sloveniji.

Ameriški mediji so se v preteklih dneh veliko ukvarjali s tem, kdaj se bo v Združene države Amerike vrnil prvi zvezdnik Dallasa. Sploh po tem, ko se je njegov prijatelj in zvezdniški soigralec Kristaps Porzingis v soboto zjutraj že fotografiral v Teksasu, kamor se je vrnil iz domače Latvije. Najbolje obveščeni ameriški viri so trdili, da se mu bo Luka pridružil enkrat ta konec tedna in najpozneje v ponedeljek. Resnica pa je, da je Luka ... že tam! 

Po naših zelo zanesljivih informacijah je Luka z Anamario že v njunem dallaškem stanovanju, kjer se bosta danes prebudila v jutro najdaljšega dne v letu. Ki pa bo zanju še daljši, kajti glavi sta imela naravnani še na evropski čas, ko sta v soboto zvečer prispela v Dallas. Pa ne samo onadva, v Teksas se je vrnila tudi Lukova mama Mirjam, ki živi nekaj kilometrov stran od srečnega mladega para. Vse je torej nared za začetek nove teksaške avanture  postkoronske, če hočete. 

Luka se bo zdaj hitro pridružil pripravam Mavericksov, ki se bodo začele v naslednjih dneh in bodo potekale v Dallasu. Preden se bo ekipa v skladu s predvidenimi roki preselila v Orlando, opravila vse formalnosti in tam 31. julija začela z edinstvenim nadaljevanjem letošnje sezone.  

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike