Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

manca-špik Odkrito.si

Manca Špik: Z Lano sem dosegla dokončni smisel ...

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

ku
ku
0 22.05.2020 10:01:59

Po vsakem treningu mi je rekel, naj OD*EBEM, nato pa ... Slovenec razkril noro ozadje zgodbe o Jordanu!

Zanimiva anekdota v povezavi z najboljšim košarkarjem vseh časov Michaelom Jordanom in Slovencem Borisom Gorencem, ki jo je razkril portal closeup360.com.

Kot omenjeni portal v izjemni zgodbi piše na tej povezavi, se je na začetku priprav na sezono 1997/98 Chicago Bulls pridružil tudi slovenski košarkar Boris Gorenc. Nastopil je tudi na tako imenovanem McDonalds turnirju v Parizu, kjer so takrat nastopali Biki z Michaelom Jordanom na čelu, Slovenec pa je v njegovi družbi opravil tudi lepo število treningov. Gorenc je slovitega košarkarja po vsakem treningu zbodel, da bi ga premagal v igri 1 na 1, vsakokrat pa dobil enak odgovor.

"Odj*bi stran," je znova in znova odvrnil Jordan, zadnji dan nepozabne izkušnje, ko je bilo že vse jasno, da se Slovenec vrača v Evropo, pa je Jordan vendarle privoli. "Prišel je do mene in mi rekel, naj že odigrava to igro," je razkril Gorenc in nadaljeval: "Igrala sva do 11. Bog mi je pomagal, še sam ne vem, kako so nekateri meti končali v košu."

boris gorenc nm
Nikola Miljković

Slovenec je proti košarkarskemu geniju vodil že z 9:2, nato pa naredil veliko napako. Odprl je usta. "Začel sem zbadati Jordana. Govoril sem, da bom vsem doma povedal, da sem premagal Jordana in da sem boljši od njega." Hitro je spoznal, da je bila to napaka, takrat se je začelo. Američan mu ni pustil dihati, na koncu je Slovenec izgubil z 9:11. "Jordan mi je vrnil nekaj besed, jaz sem se delal, da sem zelo jezen, čeprav sem bil v resnici zelo ponosen, da sem lahko odigral 1 na 1 z Michaelom Jordanom," je zaključil Gorenc.

Značke: gorenc, jordan, bulls, chicago

Članki iz rubrike