Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

ku
ku
10 21.05.2020 11:42:59

Pozabite na Cristiana, to, kar je Luka DONČIĆ storil za SRBSKO DEKLICO, je pretreslo REGIJO! Doniral je neverjetnih ...

Reuters
Luka Dončić je še enkrat dokazal, da ima ogromno srce.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić ni le izjemen košarkar, temveč je večkrat dokazal, da ima tudi ogromno srce. Že večkrat je priskočil na pomoč z najrazličnejšimi donacijami - pomagal je malemu Krisu, pomagal je slovenskim in ameriškim zdravstvenim delavcem ob izbruhu epidemije, priskočil je na pomoč tudi nedonošenčkom v Zagrebu, ki so ostali brez potrebne oskrbe zaradi potresa. 

Srbski mediji pa poročajo o novi izjemni gesti Luke Dončića. Športniki v Srbiji so namreč priskočili na pomoč mali Sofiji, ki ima enako bolezen kot mali Kris - spinalno mišično atrofijo - in potrebuje enako, 2,1 milijona dolarjev vredno zdravilo. Na pomoč je med drugim priskočil Cristiano Ronaldo. "Moj prijatelj iz Nemčije je velik zbiratelj dresov, prek humanitarne organizacije bo doniral podpisan Cristianov dres. Portugalcu je samo poslal sporočilo, da bo dres doniral v dobrodelne namene, ker ne želi, da bi bil Cristiano užaljen. Ronaldo je vedel, da s tem pomaga srbski deklici," je povedal Stefan Markuljević, oče male Sofie.

Toda kar je sledilo, je navdušilo celotno regijo. "Največji donator je bil košarkar Luka Dončić, ki je prodal svoje drese, superge in tako zbral 700 tisoč dolarjev," je še dodal oče malčice. 

Članki iz rubrike