DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

ku
ku
20 05.04.2020 07:19:53

Ne le ČEFERIN, tudi Luka DONČIĆ rešuje največjo krizo v SLOVENIJI! Poglejte, zakaj se mu zdravniki klanjajo!

Tudi Luka Dončić je priskočil na pomoč slovenskim bolnišnicam in zdravstvenemu osebju.

Vsi trije člani fundacije Uresničimo sanje, košarkar Luka Dončić, nogometaš Jaka Bijol in hokejist Robert Kristan, so hvaležni vsakemu posebej, ki je prispeval po svojih zmožnostih. "Odločili smo se, da bo šel denar za nakup mask z visoko zaščito FFP3, ki jih v Sloveniji primanjkuje. Maske so naročene, plačane in na poti v Slovenijo," so sporočili. Dobrodelna fundacija Uresničimo sanje zbira denar za dober namen, člani fundacije si želijo pomagati otrokom iz socialno šibkejših družin, da bi se lahko ukvarjali s športom, ki jih veseli in za katerega pokažejo nadarjenost.

A v obdobju pandemije novega koronavirusa gre prvi nakup za pomoč slovenskemu zdravstvu, so sporočili iz fundacije. Maske so naročene, plačane in že potujejo v Slovenijo. "Vsi si želimo, da prispejo v najkrajšem možnem času in brez zapletov," so še sporočili iz fundacije."Pozdravljena Slovenija! Čeprav me ni tam z vami, mislim na vas. Po nekaj dnevih zbiranja denarja smo se odločili za prvi nakup, s katerim bomo pomagali slovenskemu zdravstvu. Kupili smo najbolj iskane in cenjene maske z najvišjo stopnjo zaščite FFP3. Rad bi se zahvalil vsakemu posamezniku, ki se je odločil pomagati, in seveda: ostanite doma!" pa je iz Dallasa sporočil Dončić.

Zbiranje sredstev sicer še ni končano. Vse donacije, ki bodo prispele na račun fundacije Uresničimo sanje do 30. aprila, bodo namenjene izključno slovenskemu zdravstvu, so še sporočili iz fundacije. Vsi, ki so pripravljeni pomagati, to še vedno lahko storijo z nakazilom na TRR fundacije ali s sporočili SMS.

Članki iz rubrike