jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

nu
nu
11 28.03.2020 07:34:52

KAOS v Velenju: Priznani slovenski novinar je prepričan, da je v karanteni tudi GORAN DRAGIĆ?!

Profimedia
V četrtek je iz Madrida v Slovenijo poletelo letalo s Slovenci, ki so bili 'ujeti' v Španiji, ki je eno od glavnih žarišč koronavirusa v Evropi.

Med njimi je bilo tudi nekaj Avstrijcev, toda najbolj znano ime na jekleni ptici je bil košarkar Zoran Dragić. Slednji je januarja iz nemškega Ulma prestopil k Baskonii.

Zadnja dva tedna je preživel v samoizolaciji, vendar je bila njegova edina želja, da bi lahko bil z družino. Klub mu sprva ni dovolil, da bi odšel v domovino, na koncu pa se je zgodba le razpletla po Dragićevih željah.Čeprav je že v domovini, pa ne more k družini, saj so vsi potniki z omenjenega letala odšli v Velenje, kjer bodo 14 dni preživeli v karanteni. Tam so naleteli na buren odziv lokalne skupnosti, ki odgovornim zameri, da niso bili seznanjeni s tem načrtom, ob tem pa se še bojijo za svoje zdravje.

Oglasil se je tudi priznani novinar Vinko Vasle in na svoj način pokomentiral nastalo situacijo, pri tem pa se je 'obregnil' še ob Gorana Dragića, ki "skuša svojo slavo vnovčiti na nedostojen in neodgovoren način". Seveda je Goran Dragić trenutno na drugem koncu sveta in član Miamija ter nekdanji kapetan slovenske reprezentance se je nemudoma odvzal na te obtožbe. "Zgleda da sem istočasno na dveh mestih v Miamiju in Velenju." Ob tem pa je novinarju namenil dol obrnjen palec.

Članki iz rubrike