Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
11 28.03.2020 07:34:52

KAOS v Velenju: Priznani slovenski novinar je prepričan, da je v karanteni tudi GORAN DRAGIĆ?!

Profimedia
V četrtek je iz Madrida v Slovenijo poletelo letalo s Slovenci, ki so bili 'ujeti' v Španiji, ki je eno od glavnih žarišč koronavirusa v Evropi.

Med njimi je bilo tudi nekaj Avstrijcev, toda najbolj znano ime na jekleni ptici je bil košarkar Zoran Dragić. Slednji je januarja iz nemškega Ulma prestopil k Baskonii.

Zadnja dva tedna je preživel v samoizolaciji, vendar je bila njegova edina želja, da bi lahko bil z družino. Klub mu sprva ni dovolil, da bi odšel v domovino, na koncu pa se je zgodba le razpletla po Dragićevih željah.



Čeprav je že v domovini, pa ne more k družini, saj so vsi potniki z omenjenega letala odšli v Velenje, kjer bodo 14 dni preživeli v karanteni. Tam so naleteli na buren odziv lokalne skupnosti, ki odgovornim zameri, da niso bili seznanjeni s tem načrtom, ob tem pa se še bojijo za svoje zdravje.

Oglasil se je tudi priznani novinar Vinko Vasle in na svoj način pokomentiral nastalo situacijo, pri tem pa se je 'obregnil' še ob Gorana Dragića, ki "skuša svojo slavo vnovčiti na nedostojen in neodgovoren način". Seveda je Goran Dragić trenutno na drugem koncu sveta in član Miamija ter nekdanji kapetan slovenske reprezentance se je nemudoma odvzal na te obtožbe. "Zgleda da sem istočasno na dveh mestih v Miamiju in Velenju." Ob tem pa je novinarju namenil dol obrnjen palec.

Članki iz rubrike