bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 07.01.2020 09:00:49

Po novem sanjskem večeru: "Ti je neprijetno, ko te sprašujemo o tem?" Odgovor Dončića SEZUL VSE!

Luki Dončiću je vseeno za statistiko.

Luka Dončić je v tem trenutku najbolj vroč košarkar v ligi NBA. S svojo prevlado je nadaljeval tudi v noči na torek, ko se je znesel nad košarkarji Chicaga, med drugim je vknjižil novega trojnega dvojčka. Ameriški mediji so šli še precej dlje, navdušenja nad predstavami slovenskega čudežnega dečka kar ne morejo skriti, izbrskali pa so tudi zanimiv statistični bonbonček. 


To je že njegova četrta zaporedna tekma, na kateri mu je uspelo doseči vsaj 30 točk, 10 skokov in 7 podaj. Pred njim je to uspelo samo še štirim košarkarjem v zgodovini lige NBA. Ali je vedel za ta dosežek? "Ne," je odgovoril na kratko in na vprašanje, kaj mu to pomeni, skromno odvrnil: "To je odlično. Ne vem, kaj bi rekel drugega."

Spet drugi novinar ga je v slačilnici opomnil, da je v letošnji sezoni zbral že devet trojnih dvojčkov z vsaj 30 doseženimi točkami, kar je več od vseh ostalih igralcev v ligi skupaj. Kaj pravi na to? "Človek, ne vem, kaj naj bi rekel." Novinar je nekaj časa molčal, nato pa postavil novo vprašanje: "Ti je neprijetno, ko te sprašujemo o statistiki?" Luka je na kratko premislil in dejal: "Ne moti me, toda statistika je zgolj statistika. Vsaka tekma je za mene statistika. Vedno govorim, da mi je najpomembnejša zmaga. To je vse."

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike