Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
03.01.2020 10:42:19
Deli članek:

NORO RAZKRITJE: Znana Američanka greje posteljo slovenskemu košarkarju, osvajal jo je tudi SHAQ! (foto)

Slovenski košarkar ima novo dekle.

Slovenska košarkarja sta hit v Ameriki. Luka Dončić zaradi svojih izjemnih predstav pod košarkarskimi obroči, Saša Vujačić pa predvsem pri predstavnicah nežnejšega spola. Nekdanji izbranec znane ruske teniške igralke Marie Šarapove je v zadnjih letih živel samsko življenje in se posvečal predvsem drugi ljubezni - pridelavi vina, a zdaj je očitno obrnil nov list v življenju. Takoj po novem letu je na svojem instagramu objavil fotografijo v družbi plavolase lepotice.

Gre za znano ameriško voditeljico Kristine Leahy, ki vodi v Ameriki zelo priljubljen šov American Ninja Warrior, poleg tega pa vodi oddajo Fair Game, v kateri se pogovarja z znanimi športniki, med drugim se je pogovarjala s slovitim ameriškim košarkarjem Shaquillom O'Nealom, od katerega je kar v oddaji dobila srčka. Zanimivo, pred tedni je bil njen gost tudi Vujačić, ali je iskrica preskočila tam ali že pred tem, pa ni znano. Kakorkoli že, ameriška lepotica je osvojila slovenskega košarkarja, ki v zadnjem času trdo trenira, da bi se lahko vrnil pod košarkarske obroče, a neuspešno.

Morda pa je že čas za zasluženi pokoj, v katerem bi imel zagotovo več časa za svojo izbranko, do katere je s fotografijo in komentarji javno izkazal ljubezen, ter lastno predelovalnico vina, ki jo je poimenoval Aleksander Wine.